gimnastic-banner-the-beat-challenge

Mingo: "Som forts i afrontarem amb garanties el partit de diumenge"

El capità del Nàstic ha estat aquest migdia un dels protagonistes a sala de premsa.

Mingo ha reconegut que a partir d'ara els partits que queden fins a finals de temporada no seran gens fàcils. El jugador grana ha assegurat que l'objectiu de l'equip és fer-se forts a casa i que han d'afrontar la setmana pensant que els tres punts davant el Numancia són importantíssims. Segons el futbolista grana ara arriba el calendari més preocupant i que han d'afrontar amb més ganes, ja que venen rivals directes "si nosaltres sumem ells deixen de sumar" ha explicat el gironí.

El defensa del Nàstic ha afirmat que són un equip mentalment fort i que la derrota contra el Barça no suposarà cap problema per afrontar amb garanties el proper duel contra el Numancia. Segons el jugador s'ha d'aconseguir mantenir una distància amb la zona descens per poder treballar amb tranquil·litat i guanyant aquest diumenge això s'aconseguiria "serà un partit difícil i importantíssim, i hem de sumar els tres punts" ha apuntat el grana.

Per últim, Mingo ha parlat del seu moment personal "és una situació difícil de passar" ha assegurat el gironí. Tot i que el capità grana sap que l'entrenador confia en un altre company ha afirmat que ha de seguir treballant per quan tingui l'oportunitat i intentar aportar el màxim a la plantilla.  

gimnastic-ucrania