gimnastic-banner-the-beat-challenge

Molta il·lusió abans de l’inici de LALIGA GENUINE 2023-2024 a Tarragona

Tothom convidat a la cerimònia inaugural de divendres, a les 19 h, al Nou Estadi Costa Daurada

Aquest cap de setmana, a Tarragona, arrenca la setena edició de LALIGA GENUINE. En aquesta nova temporada 2023-2024, novament el Nou Estadi Costa Daurada serà l’escenari de la cerimònia inaugural de la competició amb els 46 equips participants, un nou record.

L’equip grana ha realitzat aquesta tarda la darrera sessió preparatòria abans de l’il·lusionant debut davant familiars, amics i aficionats al futbol; molts d’ells partícips en els primers passos d’aquesta competició impulsada des del Nàstic i Tarragona.

L’acte inaugural tindrà lloc aquest divendres 17 de novembre, a partir de les 19 hores, al Nou Estadi Costa Daurada, amb la desfilada dels 46 equips participants sobre la gespa. El president de LaLiga, D. Javier Tebas, i el president del Gimnàstic de Tarragona, D. Josep Maria Andreu, seran els encarregats de donar la benvinguda a tots els representants dels clubs: directives, tècnics, jugadors, famílies, voluntaris i aficionats en general.

Després de l’acte inaugural al Nou Estadi Costa Daurada, el dissabte i el diumenge la competició es traslladarà a Salou, on els 46 equips competiran i també compartiran els valors de LALIGA GENUINE en els diferents camps del Futbol Salou Sports Center.

La llista de convocats per la Fase Tarragona del Nàstic la composen Héctor Martínez, Arnau Palomas, Ogalla, Álvaro, Kevin C, Ricard, Carmona, Descarrega, Celia, Pujol, Raul Iglesias, Bryan, Meziani, Sarabia, Ernesto i Ordóñez. Acompanyats pels tècnics Rafel Magrinyà, Daniel Barske, Montse Navarro i Cristina González.

Consulta aquí tots els partits programats pel dissabte 18 i el diumenge 19 de novembre al Futbol Salou Sports Center. Per la seva part, el Gimnàstic de Tarragona disputarà tres partits:

  • Gimnàstic de Tarragona – Fundación Celta Integra (dissabte 18, 11 h, Camp 4)
  • Gimnàstic de Tarragona – UD Ibiza (dissabte 18, 17.30 h, Camp 3)
  • Gimnàstic de Tarragona – UD Las Palmas (diumenge 19, 11 h, Camp 3)

Amb el suport de BASF, Diputació de Tarragona, Fundació La Caixa i Port de Tarragona.

gimnastic-ucrania