gimnastic-banner-the-beat-challenge

Moran no podrà jugar a Salamanca

Luis César no podrà comptar amb un dels homes claus de l'equip pel partit contra el Salamanca, Fernando Moran. El jugador madrileny té una fisura en el cinquè dit del peu esquerra, fruit d'una trepitjada d'un company durant l'entrenament d'ahir per la tarda. El període de recuperació del migcentre grana serà de dues setmanes.

D'altra banda, la resonància magnètica nuclerar practicada a Ludovic Delporte ha confirmat un esquinç (G.II) en el lligament lateral extern del seu turmell esquerra. El període de recuperació del jugador es preveu de 4 a 6 setmanes.

Els davanters Berry Powel i Rubén Navarro per la seva part, s'han exercitat avui al marge de l'equip. Powel pateix una bursitis Aquíliea en el seu peu esquerra i Rubén Navarro una tendinitis de l'adductor dret. En ambdós casos, la rebaixa de la càrrega d'entrenament a més del tractament mèdic i fisioteràpic al que estan sent sotmesos, els han de permetre poder arribar al partit del proper divendres.

I Sergio Diaz, Pere Mairata i Vicente han començat la fase de readaptació funcional de les seves respectives lesions i resten pendents d'entrar en els entrenaments de grup.

gimnastic-ucrania