gimnastic-banner-the-beat-challenge

Moreno afronta una nova temporada carregada d’il•lusió

El tècnic grana, acompanyat del president Josep Maria Andreu i el director esportiu Emilio Viqueira, ha explicat els motius pels quals seguirà liderant la banqueta grana en aquestes properes dues temporades.

El tècnic grana, acompanyat del president Josep Maria Andreu i el director esportiu Emilio Viqueira, ha explicat els motius pels quals seguirà liderant la banqueta grana en aquestes properes dues temporades.

Després de signar la renovació aquest dilluns, Moreno ha mostrat la seva felicitat per continuar, afirmant que “volia seguir, tinc la confiança del president i Emilio i això és molt important”. També ha volgut agraïr el suport mostrat per l’afició, els companys del cos tècnic i els jugadors del primer equip. En aquesta segona temporada consecutiva a la Liga Adelante, el de Massanassa creu que “tenim un repte molt bonic però no estem obligats a res. Serà molt difícil repetir els resultats, però treballarem per guanyar”.

En la mateixa compareixença a la sala de premsa del Nou Estadi, el tècnic ha declarat que hi haurà una baixa entre els membres del cos tècnic. Es tracta del segon entrenador, Nano Rivas, del qual ha declarat que li sap greu per la seva feina però “per motius personals no seguirà”. A més a més, Vicente ha anunciat que “Xisco Muñoz formarà part del cos tècnic de la propera temporada però encara hem de definir el seu rol”. El davanter grana explicarà les seves intencions de futur en els propers dies de manera oficial.

Per la seva banda, el president Josep Maria Andreu s’ha mostrat molt content per la continuïtat de Vicente Moreno. I ha donat les gràcies a l’entrenador i Emilio Viqueira per la feina ben feta a la parcel·la esportiva en aquestes tres temporades. Andreu ha destacat la seva professionalitat i el treball diari per aconseguir els objectius que s’han donat en el transcurs de la temporada.

El conjunt tarragoní iniciarà la pretemporada 2016 – 2017 la tercera setmana del mes de juliol, concretament el dilluns 11.

gimnastic-ucrania