gimnastic-banner-the-beat-challenge

Morán: "L’equip ja té ganes de competir a la Lliga"

Fernando Morán ha parlat avui sobre el partit d'ahir en la semifinal de la Copa Catalunya. Segons el jugador grana, el Nàstic ahir va fer els millors 45 minuts de la pretemporada, "estem treballant molt bé aquesta pretemporada, hem de seguir en aquesta línia" ha afirmat el madrileny.

Morán ha destacat que l'equip ha jugat partits de pretemporada amb intensitat i rigurositat tàctica. El centrecampista grana ha destacat que l'equip ja té ganes de competir i estan entrenant per afrontar el primer partit de lliga, contra l'Almería, amb garanties. Segons el jugador madrileny, el fet de mantenir el bloc de la passada temporada és molt important per a l'equip, però ha destacat que l'equip està tenint mala sort amb les lesions "l'esforç físic de la pretemporada pot esdevenir en lesions" ha comentat el jugador.

En quant al primer partit de Lliga, el jugador grana s'ha mostrat insatisfet davant el fet de jugar el diumenge 21 d'agost a les 12h a Almería, ja que l'excessiva calor pot perjudicar la resistència física dels jugadors al camp. Malgrat això, Morán ha comentat que espera que l'equip està desitjant començar a competir a la Lliga.

 

gimnastic-ucrania