gimnastic-banner-the-beat-challenge

Myteam i el Nàstic han regalat la samarreta de Virgili

Diumenge Myteam i el Nàstic van fer possible que un dels aficionats que va venir al Nou Estadi aconseguís la samarreta d'Albert Virgili. Només per mostar la seva targeta Myteam Passion a càmera durant la prèvia del partit entre el Nàstic i el Betis, va guanyar aquest regal. Entre totes les persones que van ensenyar la seva targeta es va fer un sorteig a la mitja part i una mà inocent va escollir el guanyador. Virgili, que acabava de marcar el seu primer gol amb el Nàstic, li va fer entrega a l'afortunat de la seva samarreta en acabar l'encontre. A més, el guanyador va poder veure la segona part del partit contra el líder, des d'una de les llotges de la zona de tribuna. Però també un dels aficionats del Betis va aconseguir la samarreta d'un jugador del seu equip. El club andalús i Myteam van lliurar a un dels seguidors verd-i-blancs la samarreta del golejador, Rubén Castro.

Myteam i el Nàstic ja van regalar en el partit contra el Granada la samarreta del pitxitixi de l'equip, Powel, i en el proper encontre al Nou estadi hi haurà un nou sorteig. Si vol aconseguir la samarreta d'un altre jugador hauràs de venir el proper partit contra l'Albacete amb la teva targeta de punts Myteam.

Myteam Passion és el programa de punts del Nàstic amb el qual si compres amb la teva targeta acumules punts que podràs canviar per regals. Si encara no tens la teva targeta Myteam Passion sol·licita-la ja a: http://www.nastic.myteampassion.com/

gimnastic-ucrania