gimnastic-banner-the-beat-challenge

Nacho González signa pel Nàstic

El defensa vestirà de grana fins al 2024, més un any opcional

El Gimnàstic de Tarragona i Ignacio ‘Nacho’ González Ruiz (Sevilla, 8 de desembre de 1994) aniran de la mà fins a juny de 2024, més una temporada opcional.

El defensa s’uneix a la disciplina tarragonina després de finalitzar la seva vinculació al Mérida AD, equip on ha jugat 90 partits oficials en les últimes tres temporades. Anteriorment, a la categoria de bronze del futbol nacional, va defensar els interessos dels filials del RCD Espanyol, durant dues campanyes; i també al Real Betis, en tres etapes diferents.

La nova incorporació del Nàstic aportarà solidesa defensiva a l’equip entrenat per Dani Vidal. Entre les seves qualitats destaca per la seva contundència i bona col·locació en la rereguarda; a més a més de ser murri en l’anticipació i un joc aeri notori amb els seus 1,85 m d’alçada.

Nacho González s’incorporarà en breus a la pretemporada grana. Recordem que els entrenaments de l’equip s’inicien demà, en una doble sessió programada a les 9.30 hores i 19 h, a les instal·lacions del Nou Estadi Costa Daurada.

gimnastic-ucrania