gimnastic-banner-the-beat-challenge

Nano Rivas ja dirigeix l’equip

Nano Rivas ha dirigit aquest dimarts la primera sessió d’entrenament amb el Nàstic, després que el consell d’administració anunciés la seva arribada al club per iniciar la segona etapa com a entrenador.

Nano Rivas ha dirigit aquest dimarts la primera sessió d’entrenament amb el Nàstic, després que el consell d’administració anunciés la seva arribada al club per iniciar la segona etapa com a entrenador. L’ acompanyen Xisco Muñoz, com a segon entrenador, i Alberto Berrocal, que és el nou preparador físic. Després de la sessió, Nano ha estat presentat oficialment a la sala de premsa del Nou Estadi, acompanyat pel president, Josep Maria Andreu, i el director esportiu, Emilio Viqueira.

Després de la benvinguda del president, que ha apuntat que espera que el nou tècnic col·loqui a l’equip on realment li toca, ha estat el torn del nou entrenador.

Nano ha començat les seves reflexions assegurant que està  especialment agraït al club perquè l’hagi tornat a trucar i accepta el nou repte amb molta il·lusió després que els problemes personals que el van impedir quedar-se a finals de la temporada passada hagin millorat.

El nou tècnic grana, que ha signat contracte pel que queda de temporada i la vinent, ha afirmat que els primers objectius són trobar estabilitat i que els jugadors gaudeixin competint i ha fet una crida als aficionats a que ajudin des de les grades, tal com ho van fer en els tres últims partits de la temporada passada que ell va viure en primera persona. Sobre la plantilla ha confessat que és molt completa, que han arribat reforços de qualitat i amb experiència i que ara la seva feina és treure-li el màxim rendiment.

La presentació oficial ha acabat amb una fotografia amb el president a la gespa del Nou Estadi amb la samarreta del Nàstic.

gimnastic-ucrania