Nàstic 0 – 0 Real Oviedo

Nàstic i Oviedo empaten a zero en un partit que han dominat els locals en tot moment

Els tarragonins buscaven retrobar-se amb la victòria davant del conjunt entrenat per David Generelo, igualat amb 52 punts a la classificació. Els de Vicente Moreno eren conscients que una victòria els aproparia a les posicions d’ascens directe a Primera Divisó. Els asturians, amb una bona dinàmica de resultats i amb una plantilla confeccionada per buscar l’ascens, es preveien com un rival molt complicat per als nastiquers.

El Nàstic ha començat el partit molt endollat. Pressionant molt amunt i controlant la possessió en tot moment. Les primeres arribades a l’àrea han estat grana, tot i que sense inquietar massa la porteria de Ruben Miño. Fins al minut 20 no ha arribat la primera ocasió clara del partit. Després d’una centrada de Tejera des del córner, la pilota ha quedat morta dins l’àrea de l’Oviedo i Emaná, davant del porter, ha engaltat un potent xut que ha marxat per sobre Miño. La resposta de l’Oviedo no s’ha fet esperar. Just un minut després, Borja Valle en jugada personal ha arribat fins l’àrea de Reina, però un viu Xisco Campos, arribant per l’esquena, ha aconseguit robar-li la pilota frustrant l’ocasió rival. Al 28’, nova ocasió grana. Després d’una jugada de combinació entre Emaná i Lobato, la pilota ha arribat als peus de Xisco Campos que ha posat una bona pilota dins l’àrea. El rebuig de la defensa no l’ha pogut aprofitar Tejera i el seu xut ha marxat massa desviat. L’Oviedo es defensava i un Nàstic molt sòlid seguia dominant el partit. En els darrers minuts abans de la mitja part han arribat les ocasions més clares. Al 41′, Naranjo ha obligat a Miño a lluir-se per evitar el gol en una molt bona rematada, després de la centrada de mossa des de la banda. I al 45’ ha estat Emaná qui ha enviat una bona pilota a l’àrea asturiana. Després d’un embolic de la defensa, Palanca ha aprofitat un rebuig per treure una forta rematada que ha marxat alta per sobre la porteria rival. A la mitja part s’ha arribat amb el 0 a 0 inicial.

En temps de descans, el futbol base de la UD Salou i l’EF Salou Costa Daurada han estat els protagonistes sobre el terreny de joc. Els dos clubs s’han fet la fotografia a la zona central del Nou Estadi. Aquesta acció pertany al projecte “Junts Província BBVA CX”.

A l’inici de la segona meitat la tònica ha estat la mateixa, amb un Nàstic que dominava el joc i arribava amb claredat a l’àrea de l’Oviedo. El primer xut clar però ha estat pels asturians. Fernández ho ha provat de lluny. La seva rematada ha marxat a l’esquerra de Reina. Tres minuts després ha vingut la resposta local. Xisco Campos ha tret una bona centrada que ha rematat Naranjo desviat. En el 54’ nova ocasió del Nàstic. La defensa ha enviat en profunditat i de nou Naranjo ha engaltat un bon xut que Miño ha hagut d’enviar a córner. El Nàstic dominava i l’Oviedo esperava tancat les seves oportunitats a la contra, arribant en comptades ocasions a l’àrea de Reina. A la mitja hora de la segona el Nàstic seguia amb el control de la possessió, però no aconseguia trobar ocasions prou clares. Els darrers minuts del partit en canvi han estat un atac continu dels tarragonins bolcats sobre un Oviedo que es conformava amb l’empat. Al 40’, una centrada de Juan Muñiz, que acabava d’entrar per Naranjo, a punt ha estat de convertir-se en gol. La centrada ha anat enverinant-se i ha estat prop de sorprendre a Miño que ha enviat a córner. Un minut després ha estat Aníbal qui, després d’una gran sacada de cantonada de Muñiz ha estat a punt de batre el porter. El Nàstic ho ha seguit intentant fins al darrer instant però sense fortuna i el partit ha acabat en empat sense gols i un punt per a cada equip.

Amb aquest empat el Nàstic segueix en zona de play off una jornada més. El proper partit dels grana serà dissabte 23 d’abril, a partir de les 18 hores, a Palamós contra la UE Llagostera.

Nàstic: M. Reina, Xisco C., Suzuki, Xavi Molina, Mossa, L. Madinda, Tejera, C. Lobato (Aníbal .Z 59’), Palanca (Jean Luc 71’), Emaná i Naranjo (Juan Muñiz 84’).

Real Oviedo: Ruben Miño, Jonathan Vila (Ombga 80’), David Fernández (Bautista 40’), Jon Erice, Borja Valle, Verdés, Toché, Fernández, Míchel, Peña i Hervías (Aguirre 65’).

Verdés (44?), Valle (56’), Aníbal .Z (63’), Palanca (65’), Jonatha Vila (70’), Miño (88’), Verdés (90′; expulsió per doble groga).