Nàstic 0 – 4 Sporting de Gijón

El conjunt grana ha deixat escapar tres punts després d’un mal partit al Nou Estadi. Els de Lluís Carreras no han sabut aprofitar les poques ocasions que han tingut i l’Sporting ha estat letal de cara a porteria rival.

El matx ha arrencat amb la primera ocasió dels visitants en el minut 1. Servei de cantonada que ha refusat la defensa grana. Un minut més tard ho intentava el Nàstic amb un xut que ha sortit fora de banda. En el primers minuts atacaven els grana, que dominaven la possessió de l’esfèric. En el minut 8, el davanter Santos ha fet una bona passada per Carmona i el seu xut ha sortit refusat a córner. La jugada ha acabat en gol de l’Sporting, després d’un refús que malauradament ha creuat la línia de gol. I en el minut 16, el conjunt entrenat per Paco Herrera s’ha emportat una pilota en zona de mitjos i Carmona ha assistit per a que Stefan fes el segon. En el minut 22, Javi Jiménez ho ha intentat amb un centre curt que ha anat directe a les mans del porter sportinguista. L’avui debutant Eddy Silvestre ha buscat el gol des de fora l’àrea, trobant els tres pals i també l’ aturada de Diego Mariño. Omar ha estat el següent jugador dels grana que ho ha intentat amb un xut creuat que ha frega el pal de la porteria asturiana en el 29’. Mentre que en el minut 37, el Nàstic ha tingut una doble ocasió consecutiva. Xut de Delgado que Mariño ha refusat a una banda i, el posterior remat de Maikel Mesa, ha topat a les cames de la defensa. Ja en temps afegit, els asturians han recuperat una pilota perillosa prop de la porteria de Perales, i Ruben García l’ha aprofitat per fer el tercer. Amb aquest resultat s’ha arribat a la mitja part.

La segona meitat s’ha iniciat amb igualtat de tots dos conjunts a zona de mitjos. Javi Jiménez ho ha intentat per banda esquerra amb una jugada que ha acabat a córner en el 49’. Carreras ha mogut la banqueta tres minuts després per fer entrar a un segon punta, Emaná. S, al lloc del debutant Gaztañaga. El mateix tècnic grana buscava alternatives i ha refrescat la banda esquerra de l’atac, quan Delgado ha deixat el seu lloc a Álvaro Bustos. En el minut 60 s’ha vist una bona jugada de contraatac del Nàstic, amb una centrada de Perdomo que la defensa ha acabat en una nova contra que ha finalitzat amb penal favorable els asturians. Santos ha estat l’encarregat de convertir la pena màxima, que quasi ha refusat el porter Perales. El darrer canvi grana ha estat el de Eddy, que ha donat entrada a l’exjugador de l’Sporting, Juan Muñiz, en el minut 75. El mateix migcentre ho ha intentat amb un xut creuat que s’ha escapat per pocs centímetres. I dos minuts després, Perdomo no ha pogut rematar a gol una jugada de córner. La pilota ha sortit alta. El mateix extrem canari ha buscat sorprendre al meta rival des de lluny, en el 85’, però la pilota ha sortit per sobre el travesser. Min 85 Omar ho ha intentat des de lluny, la pilota surt per poc fora. I dintre dels quatre minuts d’afegit, Bustos ha buscat la jugada personal, i el seu xut ha anat directe a les mans del porter visitant.

Nàstic: Perales, J.Jiménez, Xavi Molina, Gaztañaga (Emaná. S), Delgado (A. Bustos, 59’), Uche, Maikel M, Perone, Suzuki, Omar, E. Silvestre (Juan Muñiz, 67’).

R.Sporting: D.Mariño, Barba, Sergio A, Santos (Viguera, 83’), Carmona, Lora, Rubén García, R. Canella, Stefan (Castro, 77’), Moi Gómez (Álex López, 74’), Álex Pérez.

Sr. Adrián Cordero Vega

0-1, Xavi Molina (p.p. 7’); 0-2, Stefan (15’); 0-3, Rubén García (45’); 0-4, Santos (63’).

Lora (33’), D.Mariño (48’), Uche (57’), Carmona (84’).

Nou Estadi. 6.373 espectadors. Partit corresponent a la tercera jornada de LaLiga 123.