Nàstic 1 – 0 Cádiz CF

El Nàstic s’afegeix a la festa del Black Friday i aconsegueix una victòria importantíssima contra el Cádiz CF. El gol d'Uche després d’una gran jugada col·lectiva permet al Nàstic anar a dormir amb els mateixos punts que el Rayo, equip que marca la permanència, amb un partit menys.

El Nàstic s’afegeix a la festa del Black Friday i aconsegueix una victòria importantíssima contra el Cádiz CF. El gol d’Uche després d’una gran jugada col·lectiva permet al Nàstic anar a dormir amb els mateixos punts que el Rayo, equip que marca la permanència, amb un partit menys.

El Nàstic ha començat amb molta empenta el partit, demostrant les ganes de ser el protagonista des del primer minut. Fruït d’aquesta empenta ha arribat la primera ocasió del matx quan tot just es portaven 3 minuts de joc. Després d’una internada per banda dreta de Valentín, el lateral ha centrat directe al centre de l’àrea del Cádiz on Àlex López, tot sol, ha rematat de cap un pèl forçat. Cifuentes, amb una bona estirada ha evitat el gol local. Durant els primers minuts el Nàstic ha dominat la possessió, controlant els temps del partit i recuperant ràpid la pilota quan els andalusos intentaven sortir a l’atac. Tan sols els errors defensius puntuals dels locals han donat dues ocasions molt clares al Cádiz.

Poc abans de la mitja part ha arribat el primer contratemps pels grana. Álex Lópex, qui fins al moment havia estat un dels jugadors més actius del Nàstic, ha patit una lesió després de l’entrada d’un rival i hagut de deixar el terreny de joc. Vicente Moreno ha donat entrada a Uche en el lloc del davanter de Calafell. El Nàstic ha seguit gaudint d’arribades però no ha estat capaç de definir en els metres finals. A la mitja part s’ha arribat amb l’empat a zero incial.

La segona meitat ha començat amb arribades de tots dos equips però sense ocasions clares. Fins que en el minut 65’ el Nàstic ha muntat una ràpida contra que ha culminat amb l’ 1-0 d’Uche. Muñiz ha conduit a la perfecció i ha servit en profunditat pel davanter nigerià que, després de desfer-se del seu defensor, ha batut per baix a Cifuentes. Després del gol el Nàstic ha crescut i en menys de 5 minuts ha gaudit de dues ocasions clares. Totes dues nascudes dels peus de Juan Muñiz. L’asturià ho ha provat primer amb un xut llunyà que ha marxat desviat i posteriorment amb un servei de falta que ha rematat massa centrat. Els visitants han disposat d’una arribada perillosa amb una internada per banda dreta que ha obligat a Mossa a fer falta en una posició perillosa, però el conjunt de Cervera no ha sabut aprofitar-la. Amb el pas dels minuts el Cádiz ha jugat cada vegada amb més precipitació enfront un equip local molt sòlid en defensa, que ha sabut lluitar cada pilota per evitar el gol de l’empat. Amb el xiulet final del col·legiat, el Nou Estadi ha pogut celebrar una nova victòria dels seus a casa que permet a l’equip dormir empatat amb les posicions de permanència.

El proper enfrontament grana serà davant el Deportivo Alavés. El dijous 1 de desembre, a les 21 h, el Nàstic jugarà al Nou Estadi en el partit corresponent a l’eliminatòria de setzens de final de la Copa del Rey.

Nàstic: Dimitrievski, Gerard, Suzuki, Djetei, Mossa, L. Madinda, Tejera, C. Lobato (Ferran G.P, 80’), Jose Carlos (J. Assoubre, 60’), Juan Muñiz i Àlex López (Uche, 34’).

Cádiz CF: Cifuentes, Carpio, Ariadne, Garrido, Jose Mari (Silvestre, 75’), Salvi Sánchez, B. Oliván, Ortuño, Migue, Abdoullah (Santamaría, 78’) i Aitor G (Nico H, 63’).

1-0, Uche (65’).

Jose Carlos (48’), Mossa (82’), Silvestre (88’), L. Madinda (91’).

Sr. Jorge Valdés Aller (Col·legi castellano-lleonés).

Partit corresponent a la jornada 16 de LaLiga 1|2|3. 5.180 espectadores. Nou Estadi, Tarragona.