Nàstic 3 – 2 Real Murcia CF

Victòria amb remuntada i bon joc

Després d’11 temporades, un dels històrics del futbol nacional, el Real Murcia, visitava el Nou Estadi Costa Daurada. Per la seva part, el Nàstic volia tornar a sumar els tres punts a casa i brindar una nova victòria a la seva afició.

Els primers compassos del partit han deixat dos equips ordenats sobre el terreny de joc i sense concedir en els metres finals. Els visitants han estat els primers en intentar-ho des de fora l’àrea; Manu García atrapant fàcil l’esfèric. Abans del quart d’hora de joc, combinació grana i xut escorat de Tirlea que s’ha escapat fregant la creueta. I als 15 minuts, transició ràpida del conjunt murcià que Dani Vega culminava amb gol després d’una bona acció personal.

La diana adversa ha fet créixer al Nàstic i ràpidament ha anat a per l’empat. Dos minuts després, Aarón Rey ha finalitzat de volea i l’esfèric no ha trobat porteria. El 10 del Nàstic estava creixent en el pas dels minuts i, al minut 23, ha trobat a Guillermo a l’interior de l’àrea i el davanter basc, buscant-se l’espai i rematant a la mitja-volta, s’ha tret una gran xut ajustat al pal per posar la igualada. Abans del descans, els grana ha tingut més oportunitats per capgirar el marcador. Superada la mitja hora de joc, Pablo Fernández ha vist com un defensor blocava el xut dirigit entre pals. Al minut 41, doble ocasió per Josema des del córner; primer rematant i trobant la bona resposta de Joao Costa, i novament des de la cantonada, el defensa madrileny enviava l’esfèric al travesser imposant-ser per alt. Amb les taules i el perill final dels tarragonins, s’ha arribat al temps de descans.

A la represa, vendaval dels d’Agné des de la primera acció. Al minut 47, pressió de l’equip, recuperació de Pedro, conducció i assistència d’Aarón per a Pablo Fdez, i l’asturià enviava l’esfèric al fons de la xarxa per posar el 2-1. El Nàstic no s’ha conformat amb l’avantatge mínim i ha continuat insistint. Minut 50, nova recuperació grana, associació en els metres finals i remat escorat del capità, ajustant l’esfèric al pal, per celebrar un nou gol de l’equip. L’esforç, intensitat i treball de l’equip no ha decaigut i l’avantatge encara hauria pogut créixer quan Lupu, ja recuperat de la doble fractura, ha vist com un defensor evitava el gol. Ja en el temps afegit, els murcians, bolcats en atac, han obligat a volar a Manu García per evitar el gol de Pedro León. La insistència des de fora l’àrea ha tingut premi amb un gran gol d’Arnau Ortiz per posar emoció al final, però sense gairebé temps material per canviar el 3-2 final.

Després de la segona victòria al Nou Estadi Costa Daurada, la setmana vinent l’equip buscarà estrenar el caseller de victòries a domicili. El Nàstic s’enfrontarà a la Real Sociedad B, equip que el passat curs jugava a la categoria de plata, a les instal·lacions de Zubieta. El duel de la jornada 8 es disputarà el dissabte 15, a partir de les 17 h, i es podrà seguir en directe a InSports.tv

Nàstic: Manu García, Trilles (Pol D, 81’), Pedro, Aarón Rey (Bonilla, 71’), Montalvo (Montes Arce, 81’), Josema, Pablo Fdez (Pochettino, 65’), Guillermo (Lupu, 81’), Tirlea, Joan Oriol, M. Álvarez.

Real Murcia CF: Joao Costa, Mario (Pedreño, 57’), Alberto López (Arnau Ortiz, 83’), Alberto González, Pedro León, Julio Gracia (Miku, 57’), Dani Vega, Loren Burón (Ganet, 57’), Sergio Aguza (Zeidane, 68’), Íñio Piña, Ale Galindo.

0-1, Dani Vega (15’); 1-1, Guillermo (23’); 2-1, Pablo Fdez. (47’); 3-1, Joan Oriol (50’); 3-2, Arnau Ortiz (90+3’).

Pedro León (19’) i Sergio Aguza (21’) per part del Real Murcia CF; M. Álvarez (24’), Pablo Fdez. (58’), Montalvo (73’), Bonilla (78’), Pedro (82’), Josema (87’) i Tirlea (87’) per part del Nàstic.

Sergio Escriche Guzmán (Col·legi valencià)

Observacions

Partit corresponent a la Jornada 7 del Grup II de Primera Federación disputat al Nou Estadi Costa Daurada. 3.855 espectadors.