Nàstic 4 – 1 CD Ebro

Doblets dels tarragonins Fran Carbia i Gerard Oliva

Els grana afrontaven el partit davant el conjunt aragonès amb l’objectiu de sumar la segona victòria consecutiva i, alhora, ampliar la ratxa de partits puntuant en el que portem de 2020.

La posada en escena de l’equip de Toni Seligrat ha estat immillorable. Un inici de partit amb molta empenta i en busca del gol que obrís la llauna al Nou Estadi. La intensitat per les bandes de l’atac ha donat els seus fruits i d’un servei de cantonada ha arribat el gol de Gerard Oliva. El de Riudecanyes ha empalmat de primeres la centrada fent bona la jugada d’estratègia. Passat el quart d’hora de joc, els visitants s’han fet amb el control de l’esfèric, i d’una centrada des de la banda, Jesús Rueda ha refusat amb la mala fortuna d’introduir l’esfèric a la porteria de Bernabé. El mateix meta de Los Palacios, prèviament havia tret un mà a mà a Stephane Emaná. I en el minut 31 s’ha retirat lesionat R. Brugué, donant pas a un dels fitxatges del mercat d’hivern, Fran Carbia. El tarragoní tornava a vestir la samarreta del Nàstic any després, i quan portava tres minuts sobre el terreny de joc ha marcat el segon gol. Bona jugada de Pedro, que ha assistit per a l’arribada de Carbia al segon pal. Amb la victòria parcial s’ha arribat al temps de descans.

En la represa, les ocasions inicials han estat pel CD Ebro. Bernabé ha evitat el gol en dues ocasions i Rueda, s’ha anticipat a la rematada, en una altra acció ofensiva dels de Saragossa. Ja en la recta final del partit, després del seguit de canvis en tots dos equips, ha arribat la sentència grana. Fran Carbia ha connectat una bona rematada a centrada de Bonilla, creuant la pilota lluny del meta Loscos. I el quart ha estat de connexió 100% tarragonina. Centrada del tarragoní Carbia i remat amb el cap de Gerard Oliva. El de Riudecanyes ha estrenat el compte golejador amb un doblet.

Els grana jugaran el proper partit davant la UE Cornellà. El duel de la jornada 24 es disputarà el diumenge 9, a partir de les 18 hores, al Nou Municipal de Cornellà de Llobregat.

Nàstic: Bernabé, Bonilla, Goldar, J. Rodríguez, Gerard Oliva, R. Brugué (F. Carbia, 31′), Fran Miranda, Pedro (Pol D, 76’), J. Rueda, Pol B (Guiu, 86’), Albarrán.

CD Ebro: Loscos, Barreda, Espín (Víctor Andrés, 64’), Paco Aguza, Lolo Garrido, Fran García, Álvaro, Jesús Rubio (Jairo, 75’), Tiago (Juan Pablo, 46’), Rafa Parejo, Stephane.

1-0, Gerard Oliva (6’); 1-1, J. Rueda (p.p. 17’); 2-1, F. Carbia (34’); 3-1, F. Carbia (81’); 4-1, Gerard Oliva (84’)

Observacions
Partit corresponent a la jornada 23 del grup III de Segona Divisió B. Partit arbitrat per Rubén Ruiperez Marín (Col·legi castellano-manxec).