Nàstic 4 – 2 FC Andorra

Remuntada èpica i lideratge

Partit històric el viscut al Nou Estadi. Amb un jugador menys, 4 gols en 26 minuts per capgirar el 0-2 en contra i posicionar l’equip en la primera posició del Subgrup A del grup III de Segona Divisió B. Gols de R. Brugué, amb un doblet, Gerard Oliva i Quintanilla, amb un equip implicat i lluitador han fet possible aquest partit èpic.

L’Andorra arribava a Tarragona invicte i amb un punt per sobre dels grana anticipant un partit vibrant. I així ha estat quan en el primer minut de joc ha arribat la primera ocasió del Nàstic, on Bañuz ha evitat el gol de R. Brugué. Les ocasions grana s’han anat succeint, tant a pilota aturada com en jugada. Mentre que la primera arribada visitant ha suposat el gol de Carlos Martínez en jugada de contraatac al minut 25. Els de Toni Seligrat han continuat insistint mitjançant diverses rematades de Bonilla, Quintanilla, Rueda i R. Brugué que no han trobat el merescut premi de l’empat.

La segona meitat ha començat amb un nou cop dur pel Nàstic. Bover ha recuperat l’esfèric en zona ofensiva i des de la frontal de l’àrea ha situat el 0-2 en contra pels interessos tarragonins. Aquest gol ha deixat en xoc a l’equip en els instants després, on ha mancat l’empenta mostrada prèviament. I en el minut 70 ha arribat el punt d’inflexió del duel, després de l’expulsió amb vermella directa a Albarrán. L’equip ha tret el coratge i màxima intensitat per destapar una gran capacitat èpica i ofensiva. Una errada del conjunt del Principat ha servit a Oliva per picar la pilota per sobre la defensa i retallar distàncies al marcador en el minut 73. Ha estat la primera alegria en 26 minuts espectaculars. En el minut 79, centrada de Bonilla amb cama dreta i Roger Brugué, també amb la dreta, ha engaltat l’esfèric en rematada acrobàtica per foradar l’escaire. Amb l’empat, l’equip ha demostrat voler-ne més i guanyar els 3 punts. I en el minut 89, una jugada a pilota aturada ha servit per a que Quintanilla fos el més llest a l’interior de l’àrea petita i capgirés el marcador. La remuntada s’ha certificat en el minut 95, dintre dels 6 d’afegit, quan Roger Brugué ha fet el seu doblet en un mà a mà davant Bañuz que ha posat el 4-2 final i ha situat l’equip líder amb 8 punts.

La setmana vinent l’equip tindrà jornada de descans. El proper partit serà el 29 de novembre, quan el CE L’Hospitalet visitarà el Nou Estadi.

Alineacions
Nàstic: Wilfred, Albarrán, Bonilla, J. Rueda, Gerard Oliva (Pol D, 87’), R. Brugué, Quintanilla, Fran Miranda (J. Lasso, 61’), Fullana (Fausto Tienza, 71’), Joan Oriol, Amang (F. Carbia, 71’).

FC Andorra: Bañuz, Borja, Adri, Rai Marchán (Iker, 87’), Riverola, Enri (Casadesús, 87’), Carlos Martínez (Ballarín, 77’), Gaffour, David Martín, Pau M, Bover (Aguado, 77’).

Gols
0-1, Carlos Martínez (25’); 0-2, Bover (48’); 1-2, Gerard Oliva (72’); 2-2, R. Brugué (78’); 3-2, Quintanilla (89’); 4-2, R. Brugué (90+5’).

Targetes
Rai Marchan, Enri i Gaffoor per part del FC Andorra; R. Brugué i Albarrán, amb vermella directa, pel Nàstic.

Àrbitre
Iván Muñoz Pérez (Col·legi valencià).

Observacions
Partit corresponent a la jornada 5 del grup III, Subgrup A, de la Segona Divisió B disputat al Nou Estadi de Tarragona a porta tancada.