gimnastic-banner-the-beat-challenge

Nàstic – CD Alcoyano, amb 1.000 socis al Nou Estadi

Entre el número de soci 3021 i el 4021; i a partir de dijous, tots

Per aquest quart partit amb públic, novament amb l’aforament limitat a 1000 persones, tots els socis que al seu abonament tinguin el número situat entre el 3021 i el 4021 podran recollir la seva entrada per presenciar el duel davant el CD Alcoyano del diumenge 2 de maig a les 19.15 hores. L’entitat destinarà 50 entrades a socis Premium (més de 50 anys com abonats), 50 per a socis penyistes i 50 per a patrocinadors socis del Club Empresa. En total, 1.150 socis amb possibilitat d’entrada, tot i que només els primers 1000 tindran accés al seient.

El Gimnàstic de Tarragona ha rebut novament la conformitat i l’autorització per accedir públic al Nou Estadi en el proper enfrontament de lliga, dintre de la resolució del PROCICAT i el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya publicada al DOGC, el dissabte 13 de març de 2021, en què permet la presència de públic “en instal·lacions i equipaments a l’aire lliure, amb subjecció a l’aforament del 50% de l’autoritzat i un nombre màxim de 1.000 persones.”

L’entitat aplicarà estrictament el protocol de mesures intern, confeccionat mesos enrere sota les directrius marcades per la RFEF, la FCF, la Secretaria General de l’Esport i el Patronat d’Esports de l’Ajuntament de Tarragona, que serà d’obligat compliment per evitar el contagi del COVID-19 en els partits de futbol al Nou Estadi.

Qui podrà assistir al Nàstic – CD Alcoyano?

Els socis que tinguin l’abonament 2020-2021 amb el número situat entre el 3021 i el 4021, ambdós inclosos, en exclusiva fins dimecres. A partir de dijous, tots els socis 2020-2021, independentment del seu número a l’abonament, podran recollir la seva entrada als dos punts d’atenció.

Per accedir pel torn del Nou Estadi únicament serà vàlida l’entrada facilitada des de l’entitat prèviament i en cap cas funcionarà el carnet. El soci, quan vagi a recollir l’entrada als punts d’atenció, caldrà que doni conformitat al document d’autoresponsabilitat i mostri el seu DNI, NIE o passaport vigent.

A causa de la situació actual de pandèmia, l’entitat comunica que la fila i el seient assignats en l’abonament 2020-2021 no es correspondrà amb la de l’entrada; la qual serà intransferible i amb seient assignat  per tal d’identificar tots els participants i assegurar la traçabilitat dels espectadors. Únicament els menors de fins a 8 anys i amb carnet de simpatitzant podran seure a la cadira confrontant a la del soci/responsable.

Horari recollida d’entrades

L’horari destinat per la setmana vinent:

  • Oficines del Nou Estadi: de dilluns a divendres de 9 a 13.30 h i de 16 a 20 h. El diumenge, des de les 17.15 h i fins a la mitja part del partit.
  • Botiga-Museu 22C Avinguda Catalunya: de dilluns a divendres de 10 a 14 h.

El Gimnàstic de Tarragona es reserva el dret de modificar qualsevol de les indicacions anteriorment esmentades per raons d’aforament i/o indicacions rebudes pels òrgans competents en matèria de sanitat i/o esport.

L’entitat encoratja a tots els socis a gaudir de l’equip i del futbol seguint estrictament totes les mesures sanitàries, desitjant que la totalitat dels socis de l’entitat puguin accedir a les instal·lacions del Nou Estadi i així donar suport a l’equip en els propers partits oficials. 

El dia de partit

L’estadi obrirà les portes una hora abans de l’inici de l’enfrontament i únicament es podrà accedir per la porta indicada a l’entrada retirada prèviament. Els seients assignats estaran assenyalats amb un adhesiu d’Òptica Teixidó.

En l’accés es comprovarà la temperatura a tots els assistents (màxim 37.3 ºC) i l’ús correcte de la mascareta. A més de la prohibició de fumar a l’interior de les instal·lacions. Mentre que la sortida es realitzarà per sectors, indicats per la megafonia i vídeomarcador del Nou Estadi.

En els accessos i a l’interior del Nou Estadi hi haurà diferents cartells i infografies amb les mesures a seguir en tot moment, així com dispensadors de gel hidroalcohòlic. Mentre que els serveis de bar de l’interior de l’Estadi romandran tancats.

Recordem que aquestes noves mesures són d’obligat compliment i totes aquelles persones que no compleixin la normativa se’ls convidarà a marxar del camp.

gimnastic-ucrania