Nàstic Femení 2 – 0 UD Tancat

Arriba el 6è triomf consecutiu

Nova victòria del Nàstic de Tarragona Femení. Les grana han guanyat 2-0 davant la UD Tancat en la jornada 8 de la Segona Divisió Femenina.

Les tarragonines han començat el partit endollades i durant els 90 minuts han sigut clares dominadores de la pilota. A la primera meitat han disposat de nombroses ocasions, però la falta d’encert en els metres finals i les bones actuacions de la portera rival han fet que les granes marxessin al descans empatant a zero.

A la segona meitat, l’equip local s’ha posat les piles i al minut 55, el Nàstic ha aconseguit avançar-se al marcador després d’un xut des de la frontal de l’àrea que Gissela Deleg ha enviat al fons de la xarxa. El Tancat podria haver empatat el partit després d’un bon contraatac que finalment la Laura ha atrapat sense massa complicació. De nou, al minut 64, un xut des de la frontal de la Georgina ha permès ampliar la distància al marcador de les jugadores de Pau Poblet.

Ara mateix, el Nàstic és segon amb 18 punts, a tres punts del Morell que són líders, tot i que les grana disposen d’un partit menys. El pròxim partit de les tarragonines serà el 12 de desembre a les 12:15 h del migdia davant el Subirats Unió Esportiva on intentaran seguir sumant de tres en tres per estar lluitant per les primeres posicions.

Nàstic de Tarragona: Laura Perez, Anais Fernandez (Júlia Camprubí 45’) , Katia Sanchez, Carla Albadalejo (Laura Puccinelli 60’), Josune Salvador, Andrea Lozano (Claudia Masip 45’), Amelia Sanchez (Georgina Morales 45’), Nina Deleg (Sara Marchmaigi 60’), Irene Lopez, Gissela Deleg (Jennifer Dos Santos 75’), Itziar Borrellas (Nickoll Cueva 75’).

UD Tancat: Nerea Domingo, Elia Bayo, Elisabet García, Judith Guardiola, Carla Segura, Tura Basseda, Itziar Clemente, Aitana Marin, Raquel Martinez, Claudia Cortes, Wasema Arbib. També han jugat: Natalia Oller, Aurora Bove, Anatielly Clara i Andrea Valverde.

1-0, Gissela Deleg (55’); 2-0, Georgina Morales (64’)