gimnastic-banner-the-beat-challenge

‘NÀSTIC GENUINE. El nacimiento de una realidad’

El documental del tarragoní Ram Giner veu la llum al Teatre Tarragona

‘El millor equip de la història del Nàstic’ ja té el seu propi documental. Des de com sorgeix la idea fins arribar a competir a LaLiga Genuine Santander. Un relat amb els protagonistes principals de l’equip, entitat i familiars, així com tot el gruix de persones que voluntàriament ho fan possible.

Aquest és el nou documental sobre l’equip grana, enregistrat i editat pel tarragoní Ram Giner; l’encarregat de transmetre el sentiment que desprèn el Nàstic Genuine amb aquesta peça audiovisual, de gairebé una hora de duració, presentada al Teatre Tarragona.

Els més de 450 espectadors presents, ocupant l’aforament màxim permès de la sala, van compartir els somriures i emocions del documental; amb una sonora i eufòrica ovació de més d’un minut al finalitzar la projecció.

Abans de l’estrena, el mateix Ram Giner va estar l’encarregat d’explicar el seu primer treball en aquest àmbit de l’audiovisual i fer els agraïments pertinents a tots els que ho han fet possible, especialment, a la col·laboració per part de LaLiga i el Gimnàstic de Tarragona.

El tècnic Rafel Magrinyà, un dels protagonistes del documental, també es va dirigir als presents com a referència esportiva de l’equip; els parlaments van finalitzar amb el president de l’entitat, Josep Maria Andreu, repassant breument que suposa tenir ‘el millor equip de la història del Nàstic’.

El mateix president, juntament amb els dos capitans, Rubén Almazán i Álvaro Cano, van ser els encarregats d’entregar dos obsequis molt especials al Ram Giner; la samarreta del Nàstic signada per tots els integrants del Genuine i una imatge del propi fotògraf celebrant un gol a LaLiga Genuine Santander. Els instants previs a l’estrena del documental, van reunir a totes les jugadores i jugadors a l’escenari del Teatre Tarragona per immortalitzar el moment.

A més de l’equip Genuine, també hi van ser presents els membres del Consell d’Administració de la SAE; els cinc capitans del primer equip i el cos tècnic, encapçalat per Raül Agné; la responsable de comunicació de Fundación LaLiga, Maria Noriega; consellers de l’Ajuntament de Tarragona, encapçalats per la regidora d’Esports, Mary López; i representants del Club Empresa de l’entitat, entre els quals es trobaven els patrocinadors principals del Genuine: BASF, Port de Tarragona i Fundació La Caixa.

gimnastic-ucrania