gimnastic-banner-the-beat-challenge

Nàstic i CaixaBank renoven l’acord de patrocini per vuitena temporada consecutiva

L’entitat financera esdevé partner oficial i sòcia financera del Gimnàstic de Tarragona, SAD una campanya més.

L’entitat financera esdevé partner oficial i sòcia financera del Gimnàstic de Tarragona, SAD una campanya més.

El Gimnàstic de Tarragona, SAD i CaixaBank han signat l’acord de renovació del patrocini que uneix a l’entitat financera i al club català per a aquesta temporada. Ambdues entitats mantenen l’acord de patrocini des de l’any 2010 i, mitjançant aquesta renovació, CaixaBank esdevé partner oficial i soci financer del club tarragoní.

El president del Nàstic, Josep Maria Andreu; i el director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana, han signat aquest nou acord, que vincularà a ambdues entitats fins a la finalització de la present temporada, a les oficines del club esportiu. Tanmateix, CaixaBank, en qualitat de principal soci financer del club, ha col·laborat en la captació de nous socis amb una campanya per la que regala dos abonaments de temporada als clients que domiciliïn la nòmina.

Josep Maria Andreu ha manifestat que “aquesta renovació de patrocini reforça la vinculació entre les nostres entitats i ens enforteix mútuament”. Per la seva banda, el director territorial de CaixaBank, Jaume Masana, també ha destacat la importància d’aquest acord gràcies al qual “l’entitat acompanyarà i recolzarà al Nàstic una temporada més. Aquest patrocini suposa un impuls a l’estratègia comercial de CaixaBank que manté ferma la seva aposta per l’esport i per Tarragona”.

Nou acord de patrocini com a equip de LaLiga 1|2|3

Amb motiu de la nova vinculació segellada entre el Nàstic i CaixaBank, l’entitat financera disposarà d’un paquet de contraprestacions en concepte de drets d’imatge, visibilitat de marca a les diferents instal·lacions esportives del club així com presència a la publicitat, comunicacions i documents comercials del conjunt grana en els seus diferents canals oficials.

Al mateix temps, l’entitat financera disposarà de serveis preferencials per a clients com paquets d’hospitalitat, experiències exclusives consistents en disputar un partit a les instal·lacions oficials del club o l’assistència a esdeveniments privats per a conèixer als jugadors de la primera plantilla o merchandising oficial.

gimnastic-ucrania