gimnastic-banner-the-beat-challenge

Nàstic i Càmpings Tarragona Ciutat renoven la seva col•laboració

El Gimnàstic de Tarragona i l’Agrupació de Càmpings Tarragona Ciutat han signat la renovació del seu acord de col·laboració, de manera que l’associació continuarà vinculada al club un any més com a membre del Club Empresa.

El Gimnàstic de Tarragona i l’Agrupació de Càmpings Tarragona Ciutat han signat la renovació del seu acord de col·laboració, de manera que l’associació continuarà vinculada al club un any més com a membre del Club Empresa. El president del club, Josep Maria Andreu, i el conseller Antoni Vallverdú han segellat aquest acord amb una fotografia sobre la gespa del Nou Estadi amb el president de l’entitat, Agustí Peyra i el vice-president, Marc Francesch.

Josep Maria Andreu ha destacat que la renovació d’aquest acord és “important pel club ja que l’ajuda dels empresaris i entitats de la ciutat ens ajuda a impulsar alguns dels nostres projectes i accions. A més, ens serveix també per donar a conèixer la Marca Nàstic entre els milers de visitants que cada any reben els càmpings de la ciutat de Tarragona”.

Agustí Peyra ha subratllat la satisfacció de Càmpings Tarragona Ciutat en consolidar el vincle amb la marca Nàstic, “ja que ens uneixen valors com la passió per l’esport i per la nostra ciutat, de la qual sens dubte aquest club de futbol és un els símbols més destacats i un dels seus grans ambaixadors”.

Càmpings Tarragona Ciutat està formada per set càmpings (Las Palmeras, Las Salinas, Platja Llarga, Caledonia, Tamarit Park Resort, Torre de la Móra i Trillas Platja Tamarit) i amb la renovació d’aquest acord es pretén també impulsar, dinamitzar i potenciar el turisme al territori.

gimnastic-ucrania