gimnastic-banner-the-beat-challenge

Nàstic i CBT uneixen esforços

Les dues entitats han arribat a un acord per a fer una promoció conjunta per a socis de CBT i Nàstic

Les dues entitats han arribat a un acord per a fer una promoció conjunta per a socis de CBT i Nàstic.

Aquest cap de setmana, els dos equips de la ciutat juguen partits claus com a locals, amb l’objectiu de sumar a casa en la lluita per la permanència. El Nàstic rep la visita de l’Alcorcón, dissabte a les 18 hores. Mentre que el Club Bàsquet Tarragona s’enfronta, també el dissabte, però a les 20:15 hores, al Carrefour el Bulevar de Ávila.

Aprofitant aquesta coincidència, tots dos clubs han arribat a un acord per a fer una promoció conjunta pels seus socis. Així, tots els socis del Nàstic tindran entrada gratuïta pel partit entre el CBT i l’Ávila. Tan sols caldrà que els abonats de l’entitat grana s’adrecin a les taquilles del pavelló del Serrallo i mostrin el seu carnet de soci del Nàstic per rebre una entrada pel partit.

Per la seva banda, els socis del CBT tindran entrada gratuïta al Nou Estadi pel partit entre el Nàstic i l’Alcorcón. En aquest cas, els socis del CBT hauran d’anar a les oficines de l’entitat grana i mostrar el seu carnet de soci, així com el DNI, per obtenir una entrada de Gol (Nord o Sud). L’horari de les oficines és, de dilluns a divendres, de 9 a 13:30 hores i de 16 a 19 hores. A més, el dia del partit les oficines obriran a les 16 hores.

En tots dos casos, les promocions estan subjectes a la disponibilitat d’aforament de les instal·lacions.

gimnastic-ucrania