gimnastic-banner-the-beat-challenge

Nàstic i Covestro renoven el seu acord de patrocini

El Gimnàstic de Tarragona, SAD i Covestro SL han signat l’acord de renovació del patrocini que uneix a la companyia i el club per a dues temporades més, fins el 2020. D’aquesta manera, Covestro es manté com a soci del Club Empresa i un dels patrocinadors principals de l’entitat.

El Gimnàstic de Tarragona, SAD i Covestro SL han signat l’acord de renovació del patrocini que uneix a la companyia i el club per dues temporades més, fins el 2020. D’aquesta manera, Covestro es manté com a soci del Club Empresa i un dels patrocinadors principals de l’entitat.

Per primera vegada, a més d’incloure presència al camp, l’acord contempla també la col·laboració en accions puntuals vinculades al futbol base del club amb finalitat de fomentar la pràctica de l’esport d’una forma saludable i responsable.

El president del Nàstic, Josep Maria Andreu, i el director general de Covestro a Espanya, Andrea Firenze, han segellat l’acord amb una fotografia al Nou Estadi i amb la signatura del nou conveni de col·laboració.

Josep Maria Andreu ha apuntat que és “una satisfacció renovar l’acord amb Covestro perquè és una de les empreses referents del nostre territori. El seu suport juga un paper destacat pel futur de l’entitat, ja que ratifica la feina que estem fent i ajuda a donar viabilitat al projecte. A més, el seu compromís amb el futbol base també reforçarà els lligams entre club i empresa”.

De la seva banda, Andrea Firenze ha destacat que “Covestro ha col·laborat de forma assídua amb el Gimnàstic de Tarragona, però en aquesta ocasió volem posar l’accent en el futbol base i en especial en la promoció de la pràctica de l’esport d’una forma responsable des de les primeres etapes de la formació”.

Covestro té dos centres de producció a Espanya que donen feina a unes 330 persones. A Tarragona (Parc Químic), Covestro té un centre de producció de MDI; una Casa de Sistemes que desenvolupa, produeix i comercialitza sistemes de poliuretà; un centre logístic de distribució d’àcid clorhídric; i infraestructures disponibles per a altres empreses del Parc Químic.

Amb una facturació d’11.900 milions d’euros l’any 2016, Covestro se situa entre les empreses més importants de polímers del món. Fabrica els seus productes a 30 seus repartides arreu del món. Hi treballen unes 15.600 persones.

gimnastic-ucrania