gimnastic-banner-the-beat-challenge

Nàstic i Grup AG Planning renoven la confiança

Nou acord per dues temporades més

El Gimnàstic de Tarragona i el Grup AG Planning, empresa líder en l’organització de qualsevol tipus d’esdeveniment i gestió d’espais singulars del territori, continuaran col·laborant, com a mínim, dues campanyes esportives més.

Aquest vincle, iniciat l’any 2017, continuarà enllaçant a dues entitats referents al territori; en aquest cas, amb el grup referent en el sector dels serveis i la restauració que posa en valor els espais més emblemàtics i singulars de Tarragona.

El president de l’entitat grana, Josep Maria Andreu; la directora general del Grup AG Planning, Ana Ibars; i el director financer, Juan Manuel González, han estat els encarregats de segellar el nou conveni al Nou Estadi Costa Daurada, un dels espais amb presència fixa de l’empresa tarragonina.

El Grup AG Planning és membre del Club Empresa des del 2017 i es tracta d’un dels partners més especials ja que les seves oficines estan situades a la Casa Joan Miret de la Rambla Nova de Tarragona, antigues oficines del Club Gimnàstic durant molts anys, i que sempre és especial realitzar qualsevol tipus de trobada i esdeveniment, així com en qualsevol altre dels espais singulars que el Grup AG Planning gestiona al territori.

gimnastic-ucrania