gimnastic-banner-the-beat-challenge

Nàstic i Promoesport no continuen la seva vinculació esportiva

El Gimnàstic de Tarragona, SAD i Promoesport han decidit de comú acord no continuar la seva vinculació esportiva, que va començar el maig de 2013.

El Gimnàstic de Tarragona, SAD i Promoesport han decidit de comú acord no continuar la seva vinculació esportiva, que va començar el maig de 2013.

Durant aquests cinc anys l’empresa liderada per José Rodríguez Baster ha format part del projecte grana aportant tota la seva experiència i coneixement en el sector esportiu. La primera temporada el Nàstic va quedar a un gol del retorn a la Segona Divisió A, que es va aconseguir un any després gràcies al campionat de lliga del grup tercer de Segona Divisió B que va servir per jugar l’eliminatòria de campions contra la SD Huesca i així retornar a la categoria del plata del futbol nacional.

La tercera temporada l’equip es va quedar a un pas de l’ascens a LaLiga Santander en un campionat de lliga on el Nàstic va acabar tercer i va jugar la promoció d’ascens contra el CA Osasuna. Les dues últimes temporades, també a la LaLiga 1|2|3, l’equip ha tancat el campionat en el catorzè i quinzè lloc de la classificació mantenint-se al futbol professional.

El president del Gimnàstic de Tarragona, Josep Maria Andreu, i el seu Consell d’Administració volen agrair la confiança de Promoesport en el projecte de l’entitat i també la complicitat i el treball de José Rodríguez Baster, que ha ajudat a consolidar l’equip i el club entre els millors del futbol estatal.

gimnastic-ucrania