gimnastic-banner-the-beat-challenge

Nàstic i Vopak Terquimsa renoven la col·laboració fins al 2025

Ambdues entitats reafirmen el seu compromís sobre la gespa del Nou Estadi

El Gimnàstic de Tarragona i Vopak Terquimsa amplien l’acord de patrocini que unirà a les dues entitats pels quatre propers cursos esportius, fins al 2024-2025. D’aquesta manera, l’empresa dedicada a la recepció, emmagatzematge i expedició de productes líquids a granel reforça el seu suport com a partner oficial del Club Empresa del Nàstic.

El president del Nàstic, Josep Maria Andreu; i el director general de Vopak Terquimsa, Eduardo Sañudo, han estat els encarregats de segellar la vinculació i compromís sobre la gespa del Nou Estadi Com a novetat, tots els entrenadors del Gimnàstic de Tarragona, des del primer equip a tots els del futbol formatiu, estaran esponsoritzats per la multinacional. Aquesta es tracta d’una línia de patrocini totalment innovadora, en la que els entrenadors grana lluiran a les seves equipacions el logo de Vopak Terquimsa. A més, amb la voluntat de continuar formant els seus entrenadors i entrenadores per a aconseguir el màxim rendiment, totes les accions formatives dirigides als tècnics de la casa tindran el patrocini i suport de Vopak Terquimsa. Vopak Terquimsa també estarà present en els diferents campus esportius que anualment realitza el Gimnàstic de Tarragona.

El president grana, Josep Maria Andreu, ha manifestat que “empreses com Vopak Terquimsa, multinacional líder en el sector d’emmagatzematge, són un clar exemple d’arrelament al territori i la confiança que transmeten a tot l’entorn tarragoní”. Per la seva part, el director general de l’empresa, Eduardo Sañudo, s’ha mostrat molt satisfet per aquesta renovació, afegint que “col·laborar amb l’esport base, en el creixement dels joves i el paper dels entrenadors va lligat als nostres valors com a companyia. Fer equip, fer Nàstic i anar de la mà del planter grana, amb el que significa el planter del club pel futur de l’entitat és molt positiu. Sumar la nostra ajuda al desenvolupament dels jugadors i jugadores del futbol formatiu és un fet que ens enorgulleix.”

Amb aquesta renovació del conveni, Vopak Terquimsa continua mostrant el seu suport fidel al projecte esportiu, social i econòmic del Gimnàstic de Tarragona en la nova estrena a la Primera RFEF.

gimnastic-ucrania