gimnastic-banner-the-beat-challenge

Nàstic-Kashima Gakuen, amistosos en categoria juvenil

Un any més, el Kashima Gakuen ha visitat les instal·lacions del Nàstic per jugar dos partits amistosos contra el Juvenil A i B de l’entitat grana.

Un any més, el Kashima Gakuen ha visitat les instal·lacions del Nàstic per jugar dos partits amistosos contra el Juvenil A i B de l’entitat grana. Els equips d’aquesta escola de secundària del Japó estan fent un stage a l’Estat Espanyol i han aprofitat per jugar a Tarragona contra el Nàstic en el camp de gespa artificial.

El Juvenil A de Dani Vidal ha guanyat el seu partit per 4 a 2 amb gols d’Álex Alcazar (fitxat recentment del CE Mataró juvenil), dos de Guillem Micó i Faysal, mentre el Juvenil B de Josu Julian s’ha imposat per 2 a 1 amb gols de Quim Lorca i Santi.

Els dos equips del Nàstic han fet servir aquests amistosos de preparació pels seus partits del cap de setmana. A la Divisió d’Honor el Juvenil A rebrà dissabte a les 16.45 hores al CF Reus Deportiu A, mentre a la Lliga Nacional el Juvenil B visita diumenge a les 12 hores el camp del CE Mercantil A.

gimnastic-ucrania