gimnastic-banner-the-beat-challenge

Nàstic – UA Horta, l’amistós que encetarà la pretemporada 2020-2021

El dimecres 9 al Nou Estadi

Els grana s’enfrontaran a l’equip del grup V de Tercera Divisió, entrenat per Victor Valdés, aquest dimecres 9 de setembre, a partir de les 18 hores, al Nou Estadi. Aquest enfrontament es realitzarà a porta tancada, tal i com indiquen els protocols sanitaris i els organismes pertinents.

El Gimnàstic de Tarragona ha iniciat oficialment la pretemporada 2020-2021 avui, dilluns 7 de setembre, després de finalitzar període d’activació física de les últimes setmanes i que es va donar per acabat el divendres.

Dintre de la programació de treball que es desenvoluparà durant les properes 6 setmanes, el conjunt entrenat per Toni Seligrat s’enfrontarà a diferents equips per ajustar-se al ritme de competició òptim per iniciar la competició oficial el 18 d’octubre.

Recordem que el segon amistós de la pretemporada també es jugarà aquesta mateixa setmana. El primer equip del FC Barcelona serà el rival dels grana en un matx que es disputarà el dissabte 12 de setembre, a partir de les 19 hores, a l’Estadi Johan Cruyff, i serà transmès per Esport3 i la plataforma Barça TV+.

gimnastic-ucrania