gimnastic-banner-the-beat-challenge

‘Nàstic, una finestra al món’

L’obra d’Àlvar Calvet, ja llueix a la sala presidencial del Nou Estadi Costa Daurada

L’artista tarragoní ha entregat al Gimnàstic de Tarragona l’obra de grans dimensions confeccionada l’any 2015 amb motiu del documental ‘Fins Al Final’, produït per Evenfilms, que recull la consecució de l’ascens a Segona Divisió A.

 L’obra és d’abstracció geomètrica i molt visceral, representant una pilota que obre la finestra al món mitjançant els colors del Nàstic, el grana i el blanc. En la creació d’aquest quadre, de 2×2 m, l’autor Àlvar Calvet ha explicat que “s’estableix un paral·lelisme entre el món del futbol i el procés de creació d’un artista.”

A partir d’ara, aquest llenç lluirà a l’espai principal de la sala presidencial del Nou Estadi Costa Daurada. El president Josep Maria Andreu ha estat l’encarregat de presentar l’acte, manifestant i desitjant que “aquesta obra que ja forma part del fons documental del Club Gimnàstic ens porti sort i, tal i com va passar al 2015, que també puguem aconseguir l’ascens del 2022.”

L’autor, Àlvar Calvet, és un artista contemporani tarragoní que treballa en l’àmbit de l’abstracció geomètrica, les accions interactives i l’art de contingut social. A més, és professor de pintura i gravat i comissari d’exposicions.

Per a més informació, consultar l’entrevista a l’autor Àlvar Calvet.

Clicant aquí també es pot visualitzar íntegrament el documental ‘Fins Al Final’.

gimnastic-ucrania