gimnastic-banner-the-beat-challenge

Nasticamp de Setmana Santa 2015

El Gimnàstic de Tarragona SAD, amb la col·laboració de Banc Sabadell, presenta el Nasticamp de Setmana Santa que tindrà lloc del 30 de març al 2 d’abril de 2015. El campus va dirigit a tots aquells nens i nenes de 5 a 14 anys amb ganes de divertir-se i jugar al futbol.

Els participants d’aquesta nova edició del Nasticamp gaudiran de diferents activitats de tecnificació, múltiples tornejos de futbol, sorteigs i acampada la nit de dimecres, entre d’altres sessions programades. A més, cadascun dels participants rebrà de regal un pack ‘welcome’ amb roba del campus. El preu és de 110€ i s’aplicarà un 10% de descompte als jugadors de futbol base, als socis del club i els nens dels clubs adherits al projecte ‘Junts Commarca’. L’acte de presentació ha comptat amb la presència de Lluís Fàbregas, director general del Nàstic, i José Luis Deus, coordinador del futbol base.  

L’horari del campus serà de 9h a 14h el dilluns, dimarts i dijous, amb l’esmorzar inclòs. Mentre, el dimecres hi ha programades activitats per tota la jornada i s’inclou l’esmorzar, el dinar, el sopar i l’acampada.

Les inscripcions ja es poden realitzar a les oficines del Nàstic (9 a 13.30 hores i de 16 a 19 hores) i a la web: www.gimnasticdetarragona.cat  El període d’inscripció finalitzarà el dia 26 de març.

gimnastic-ucrania