gimnastic-banner-the-beat-challenge

Nasticamp de Tecnificació 2019

Es realitzarà el 27, 28, 30 i 31 de desembre

El Gimnàstic de Tarragona organitza una nova edició del Nasticamp Nadal, que treballa la tecnificació de nens i nenes entre 6 i 14 anys. Novament es realitzarà a les instal·lacions del Club sota les ordres d’entrenadors titulats i amb grups reduïts. El campus d’aquest any es realitzarà en quatre sessions: els dies 27, 28, 30 i 31 de desembre, en horari de 9 a 14 h i comptarà amb possibilitat de servei d’acollida a partir de les 8 hores.

Les sessions estan dirigides pels entrenadors del futbol base del Nàstic i coordinats per la secretaria tècnica del Planter Grana. Els objectius programats per treballar són l’execució dels gestos tècnics bàsics del futbol (conducció, passada…), els gestos tècnics secundaris (joc aeri, remat a porteria…), aplicació de conceptes reals, entre d’altres. A més, hi haurà també un treball específic per a porters.

El preu és de 60€ per als socis i 80€ per als no socis. La inscripció inclou esmorzar i un pack de roba. Aquesta edició comptarà amb la col·laboració de l’Autoritat Portuària de Tarragona. Les inscripcions es poden fer presencialment a les oficines del Nàstic. Per a més informació podeu trucar al telèfon 977 21 51 03 o enviar un correu electrònic a futbolbase@gimnasticdetarragona.cat

gimnastic-ucrania