gimnastic-banner-the-beat-challenge

Nasticamp Setmana Santa 2020, del 6 al 9 d’abril

4 sessions de tecnificació, habilitats i tàctica

El Gimnàstic de Tarragona organitza una nova edició del Nasticamp Setmana Santa, el campus de tecnificació de futbol adreçat a nens i nenes de 4 a 14 anys que anualment es realitza a les instal·lacions del club. El campus tindrà una durada de quatre dies, des del dilluns 6 d’abril al dijous 9 d’abril en horari de 9:00 a 14:00 hores i compta amb possibilitat de servei d’acollida a partir de les 8:00 h.

Les sessions estan dirigides pels entrenadors del futbol base del Nàstic i coordinades per la secretaria tècnica del Planter Grana. L’objectiu d’aquesta edició, un cop més, és treballar especialment la tecnificació, les habilitats i la tàctica. A més, hi haurà també un treball específic per a porters.

Com a novetat, en aquesta edició, una part de les sessió diària es realitzarà amb anglès, gràcies a la col·laboració d’English Tarragona. També hi col·laboren Nectina, Port de Tarragona, KFC i Frankfurt el Surtidor.

El preu és de 60€ per als socis i 80€ per als no socis. La inscripció inclou esmorzar, un pack de roba i dues invitacions per al partit Nàstic – AE Prat, corresponent a la jornada 34 de Segona Divisió B, que es jugarà el 19 d’abril al Nou Estadi.

Tots els participants del Nasticamp Nadal 2019 i del Nasticamp Setmana Santa 2020, rebran una setmana gratuïta en el Nasticamp Estiu 2020, que l’entitat organitzarà durant el mes de juliol.

Per a més informació podeu trucar al telèfon 977 21 51 03 o enviar un correu electrònic a administracio@gimnasticdetarragona.cat. Les inscripcions es realitzaran presencialment a les oficines del Nàstic.

gimnastic-ucrania