gimnastic-banner-the-beat-challenge

Nectina, nou patrocinador principal del futbol base del Nàstic

El logotip de l’empresa tarragonina s’estrenarà en el duel juvenil entre Nàstic i Barça que oferirà Esport3

El Gimnàstic de Tarragona, SAD i Nectina signen un acord de patrocini per les dues properes temporades per tal que l’empresa especialitzada en cremes i begudes de fruits secs patrocini als 32 equips del planter.

El Juvenil A, entrenat per Dani Vidal, estrenarà el logotip del nou sponsor principal grana en el duel davant el Juvenil A del FC Barcelona, que entrena Victor Valdés. Aquest enfrontament es disputarà aquest dissabte 5 d’octubre, a partir de les 12 hores, a l’Estadi Municipal de La Pobla de Mafumet, i Esport3 realitzarà la transmissió en directe del matx.

Nectina continua donant suport a l’entitat grana i amb aquesta renovació ja són quatre les temporades consecutives vinculades al Club Empresa. Cal recordar que la productora de Riudoms també és patrocinador del Nàstic Genuine i anteriorment ha figurat a l’equipament de joc del primer equip.

Els encarregats de formalitzar el nou acord han estat el president del Gimnàstic de Tarragona, el Sr. Josep Maria Andreu; i per part de Nectina, el Sr. Miquel Borràs. Tots dos han coincidit en la importància d’apostar pels més joves. El president Andreu ha destacat que “empreses com Nectina col·laboren sempre amb totes les accions i projectes que s’impulsen des del Gimnàstic de Tarragona”. Per la seva part, Borràs ha manifestat que “el Planter Grana és un exemple en els valors que es desenvolupen entre el jovent del territori i el bé comú que aporten a la nostra societat mitjançant l’esport i el futbol.”

 

gimnastic-ucrania