gimnastic-banner-the-beat-challenge

Neix la “Nàstic Soccer Academy” amb seu a l’Escola Camp Joliu

El Nàstic es projecta internacionalment, amb especial atenció als EUA

Formar esportistes de primer nivell en un entorn acadèmic i amb entrenaments a càrrec del Gimnàstic de Tarragona. Aquest és l’objectiu de la Nàstic Soccer Academy (NSA), un projecte que acollirà a estudiants provinents dels Estats Units que volen esdevenir professionals de l’esport i viure una experiència immersiva en un altre país. Un programa global on es prioritza l’esport i l’estudi i que han impulsat de manera conjunta dos referents del sector: el Gimnàstic de Tarragona i Fundació Escoles Familiars Rurals del Penedès, líder de l’àmbit educatiu amb una comunitat de prop de 2.000 alumnes.

La NSA tindrà la seu al campus Camp Joliu de l’Arboç de la Fundació Escoles Familiars Rurals del Penedès. Durant 10 mesos els alumnes del programa entrenaran tots els dies de la setmana i podran competir en el sistema de la lliga nacional, així com en tornejos contra els millors equips. Ho compaginaran amb classes presencials i disposaran de flexibilitat horària adaptada als entrenaments. El Gimnàstic de Tarragona participarà en la coordinació i desenvolupament de les diferents disciplines esportives que oferirà Camp Joliu, realitzant un seguiment personalitzat i adaptat a l’esportista. A més de compartir la metodologia esportiva que s’aplica a l’entitat grana.

Camp Joliu és un referent en l’àmbit de l’educació per la seva llarga experiència en totes les etapes educatives i formació empresarial. Un dels trets distintius de l’escola és l’acompanyament a les famílies per tal de fer un seguiment de cada alumne de manera individualitzada. Camp Joliu disposa d’un campus amb instal·lacions esportives de primer nivell així com d’una residència (Boarding School) per acollir a tots els estudiants de la NSA.  

Els participants viuran l’experiència pionera d’entrenar a nivell tècnic i tàctic com esportistes d’elit i poder convertir-se en professionals del futbol. Ja estan obertes les inscripcions per a la Nàstic Soccer Academy al web www.nasticsocceracademy.com 

El Gimnàstic de Tarragona continua desenvolupant accions i col·laboracions d’àmbit territorial i posicionant el seu ampli coneixement i experiència en el món poliesportiu; en aquesta ocasió, amb projecció internacional centrada especialment als EUA, juntament amb una altra entitat referent del territori com és Camp Joliu. En el transcurs de la temporada 2021-2022 es donaran a conèixer més detalls.

gimnastic-ucrania