gimnastic-banner-the-beat-challenge

Nil Jiménez, nou jugador del Nàstic

Signa un contracte per dues temporades

El Gimnàstic de Tarragona incorpora al defensa Nil Jiménez Berral (Barcelona, 24 d’abril del 2000) fins al juny de 2023.

El jove lateral esquerre arriba a Tarragona després de finalitzar la seva vinculació amb el RCD Espanyol, equip on s’ha format esportivament des de categoria cadet. Els últims tres cursos ha defensat els interessos del filial perico. En la darrera temporada 2020-2021 ha estat un fixe; jugant 22 enfrontaments de lliga, 20 d’ells com a titular, i marcant un gol.

Als seus 21 anys, Nil destaca per ser un lateral amb potència i recorregut per banda. Amb projecció ofensiva, pot ocupar el carril dret, aportant seguretat defensiva i qualitat tècnica. A més, també ha estat internacional amb la Selecció Espanyola sub-19.

El futbolista arriba a Tarragona per reforçar la línia defensiva de l’equip entrenat per Raül Agné i està previst que demà, dimecres, s’incorpori als entrenaments amb la resta de companys. En els propers dies s’anunciarà la data de la presentació oficial com a nou jugador grana.

gimnastic-ucrania