gimnastic-banner-the-beat-challenge

Nima Automoció renova el compromís amb el Nàstic

Ford Tarraco Center amb presència al pantaló de joc

El Grup NIMA, grup d’automoció referent al territori, renova la seva fidelitat grana per continuar donant suport a l’entitat en aquesta nova temporada a la Primera RFEF.

Els encarregats de tancar el nou acord han estat el president del Nàstic, Josep Maria Andreu; i el gerent de NIMA Automoció, Fèlix Nicolás, que han volgut segellar el vincle a les instal·lacions del Nou Estadi amb un dels nous vehicles del grup d’automoció, el Mustang Mach-E, que es troba dintre de la gamma que ofereix Ford Tarraco Center.

Dintre de la renovació com a membre del Club Empresa del Gimnàstic de Tarragona, el logotip de Ford lluirà als pantalons de joc 2021-2022 del primer equip i aportarà vitalitat i experiència per sumar victòries. Pel que fa als pantalons d’entrenament, Tarracomòbil, concessionari oficial de Volkswagen a Tarragona, serà l’encarregat de participar en totes i cadascuna de les sessions de treball que dirigeix el tècnic Raül Agné.

A més de Ford Tarraco Center i Volkswagen Tarracomòbil, cal destacar la importància dels diferents concessionaris referència del territori que pertanyen al Grup NIMA i que un any més fan costat al Gimnàstic de Tarragona en aquesta temporada esportiva: Nissan Nikko Center, Jaguar Land Rover Full Traction, Hyundai Augusta Car, Audi Vilamòbil, Volvo Diselauto Tarraco i Autokolecció, tots ells es sumen al projecte grana per unir esforços i lluitar pels objectius esportius amb la màxima confiança.

gimnastic-ucrania