gimnastic-banner-the-beat-challenge

No et quedis sense la Mona del Nàstic!

La Mona del Nàstic continua sent la protagonista d'aquesta Setmana Santa. La Mona grana va ser presentada el dimarts passat al Mercat Central de Tarragona,  amb la presència del president del Consell, Antoni Vallverdú, i un dels capitans de la primera platilla, Ruben Pérez, com també del president del Gremi de Pastissers, Josep González. El Mercat també va sortejar el mateix dia sis mones entre compradors i compradores del propi mercat.

Ara per ara, les seves vendes estan per sobre dels resultats que es pronosticaven, i és que La mona del Nàstic 2012, obra de les pastisseries Palau, Geneve, Conde, Trill, Rabassó i Sanromà; en col·laboració amb el Gremi de Pastissers de Tarragona; ofereix fins a sis models diferents. Les versions són des d'un ou o una pilota amb l'escut del club fins a un estadi de futbol, totes fetes de xocolata. A més, tothom qui s'apropi a qualsevol de les pastisseries i s'endugui una Mona grana també s'emportarà un obsequi de la marca Nàstic.

Les mones encara es poden comprar a dia d'avui i fins diumenge a les Pastisseries Palau (Carre Unió 22), Trill (Carre Pin i Soler 24), Conde (Comte de Rius 5), Geneve (Ramon y Cajal 49), Sanromà (Lopez Pelaez 2) i Rabassó (Merceria 25). No et quedis sense la Mona del Nàstic per el dia de Pasqua!

gimnastic-ucrania