gimnastic-banner-the-beat-challenge

Nogués i Gordillo es presenten demà

El Nàstic ja té nou director esportiu i nou secretari tècnic, o el que és el mateix, ja ha tancat les incorporacions de Josep Maria Nogués i José Antonio Gordillo. Tots dos seran presentats demà a les 18h a la sala de premsa del Nou Estadi. A l'acte hi prendran part el president José María Fernández, el director general Lluís Fàbregas i els dos nous encarregats de conduir la gestió esportiva de la SAD.

El primer era l'escollit des del principi per tal de timonar la nau esportiva del Nàstic en aquest nou projecte de consens. El contracte que unia el barceloní al Polideportivo Ejido, però, era l'únic obstacle que separava el tècnic del conjunt grana. Ara, i un cop desvinculat de l'equip andalús, Nogués pren la batuta del nou projecte esportiu i ho fa recuperant una figura que feia dos anys que havia desaparegut al Nàstic, la de director esportiu. Josep Maria Nogués torna, així, a la que fou casa seva i on va aconseguir un ascens de Segona B a Segona A.

Per altra banda, el nou director esportiu arriba acompanyat d'un altre vell conegut de Tarragona, José Antonio Gordillo. L'ex jugador del Nàstic estava, actualment, entrenant al Betis C, i arriba per tal d'ocupar la plaça de secretari tècnic. Aquest lloc l'ocupava, fins ara, Alfons Muñoz, amb qui el club ja ha arribat a un acord per tal de resindir el contracte. Muñoz tanca una llarga etapa com a secretari tècnic i des del club se li vol agrair la feina que ha fet durant aquest període, al mateix temps que li desitja sort en el seu futur personal i professional.

gimnastic-ucrania