gimnastic-banner-the-beat-challenge

Només queden entrades de Preferent Superior per al Nàstic – UCAM Murcia

El Gimnàstic de Tarragona, SAD informa que únicament hi ha disponibles entrades a la zona de Preferent Superior per a tots aquells socis que vulguin aconseguir entrades extra per 5 euros pel matx del proper dissabte 10 de juny, a les 20.30 hores, al Nou Estadi, entre el Nàstic i l'UCAM Murcia CF.

El Gimnàstic de Tarragona, SAD informa que únicament hi ha disponibles entrades a la zona de Preferent Superior per a tots aquells socis que vulguin aconseguir entrades extra per 5 euros pel matx del proper dissabte 10 de juny, a les 20.30 hores, al Nou Estadi, entre el Nàstic i l’UCAM Murcia CF.

Un cop esgotades les entrades Tribuna, Preferent i Gol, aquesta promoció està limitada al nombre d’entrades disponibles, per l’aforament, a la zona de Preferent Superior del Nou Estadi.

Per aquest partit estaran a la venda les entrades de Preferent Superior per al públic en general al preu de 15€.

D’altra banda, recordem les promocions per als socis i aficionats a la Nàstic Hummel Store. La compra d’una de les samarretes oficial del Nàstic d’aquesta temporada, al preu de 35 euros, significarà dues entrades de franc a la zona Preferent Superior. També tindran una entrada, de la mateixa zona, els aficionats que facin una compra superior a 15 euros a la botiga.

Recordem que l’horari de les oficines és de dilluns a divendres, de 9 a 13.30 hores i de 16 a 19 hores i els dies de partit dues hores abans de començar el matx. La Nàstic Hummel Store està oberta de dilluns a divendres de 10 a 13.30 i de 17 a 20 hores; mentre que el dia de partit obrirà dues hores abans d’iniciar-se el matx.

gimnastic-ucrania