gimnastic-banner-the-beat-challenge

Nou acord entre Port de Tarragona i Nàstic

El logotip del Port, present en cada entrenament de l’equip

El Gimnàstic de Tarragona i el Port de Tarragona han renovat l’acord que els uneix per desenvolupar noves accions conjuntes durant la temporada. Com a novetat, en aquest nou conveni, el logotip del Port de Tarragona lluirà en la samarreta d’entrenament del primer equip.

La col·laboració i l’intercanvi de sinergies entre dos referents del territori és fonamental pel desenvolupament i el progrés de la societat. Aquest és un dels objectius pels quals s’uneixen dues de les entitats centenàries de l’Estat, el Nàstic i el Port de Tarragona, que aquest any compleix el 150è aniversari.

A més de la novetat en les samarretes d’entrenament, el Port de Tarragona continuarà present en els diferents actius de les instal·lacions del Nou Estadi i la gran tasca de suport al projecte del Nàstic Genuine, com un dels principals patrocinadors.

L’estrena de la nova indumentària d’entrenament del primer equip es realitzarà demà, divendres, en la sessió de treball programada a partir de les 16.30 hores al Complex Esportiu Futbol Salou.

gimnastic-ucrania