gimnastic-banner-the-beat-challenge

Nou amistós entre Nàstic Genuine i Fundació Barça Genuine

Dissabte, a les 11.30 h, al Municipal La Coma de Constantí

Queda exactament un mes per arrencar LALIGA GENUINE a Tarragona i l’equip grana està en plena pretemporada, ja ultimant la posada a punt per aquest nou curs 2023-2024.

La preparació física de cada dilluns que segueix l’equip dirigit per Rafel Magrinyà es completarà amb un duel amistós entre el conjunt grana i el Fundació Barça Genuine.

Després de dues temporades consecutives disputant l’amistós a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, en aquesta tercera edició l’equip blaugrana es desplaçarà fins al Camp de Tarragona per compartir els valors de l’esport i el futbol que caracteritzen a les dues entitats i a tots els participants de LALIGA GENUINE.

El Camp de Futbol Municipal La Coma de Constantí serà l’escenari del duel d’aquest dissabte, 21 d’octubre, a partir de les 11.30 hores. L’entrada serà lliure per a tots els aficionats que desitgin donar suport a les jugadores i jugadores. El Gimnàstic de Tarragona agraeix a l’Ajuntament de Constantí i al CE Constantí, organitzadors de l’esdeveniment, les facilitats per disputar un nou i il·lusionant amistós.

BASF, Port de Tarragona, Diputació de Tarragona i Fundació La Caixa, patrocinadors oficials de l’equip Genuine, també col·laboraran en l’amistós de dissabte.

gimnastic-ucrania