gimnastic-banner-the-beat-challenge

Nou dispositiu d’accés al Nou Estadi en dies de partit

Aquest dissabte, coincidint amb el partit contra el Zaragoza, s’estrenarà el nou dispositiu de circulació per l’accés i sortida al Nou Estadi en dies de partit.

Aquest dissabte, coincidint amb el partit contra el Zaragoza, s’estrenarà el nou dispositiu de circulació per l’accés i sortida al Nou Estadi en dies de partit.

El dispositiu, dissenyat per la Guàrdia Urbana de Tarragona, té com a objectiu prioritari millorar la fluïdesa en la circulació en la zona del Nou Estadi els dies de partit.

La gran novetat serà la creació de tres vies diferenciades d’accés a les zones d’aparcament properes a l’estadi. Amb aquesta mesura es pretén canalitzar l’entrada i la sortida dels vehicles de cada zona facilitant la circulació.

La primera de les vies donarà accés a les zones d’aparcament situades entre l’Estadi i la Vall de l’Arrabassada, comprenent l’espai d’aparcament de les vivendes del Nàstic, l’aparcament de l’antiga nacional 340 i el conegut com a pàrquing de les monges. A aquests espai s’hi accedirà per la Vall de l’Arrabassada.

La segona via d’accés donarà entrada als pàrquings situats a la zona de la ITV, comprenent els espais situats entre el Tennis del Nàstic i la ITV, i l’espai situat just davant de la ITV. Per accedir a aquesta aparcaments caldrà vindre des de l’autovia.

Finalment, la tercera via donarà accés a la zona reservada per motos, situada just abans de l’accés al Nou Estadi, així com als pàrquings de premsa i d’abonats, situats dins les instal·lacions del Nàstic. Les motos, la premsa i els abonats podran accedir tant per la Vall de L’arrabassada com des de l’autovia.

Aquest dispositiu, que s’estrenarà dissabte, serà el mateix que s’emprarà durant la temporada oficial, incorporant les possibles modificacions que permetin millorar encara més la circulació en dia de partit.

Des del Gimnàstic, es recorda als socis i aficionats que, més enllà de qualsevol dispositiu de circulació, la millor mesura per evitar les cues a l’entrada a les zones d’aparcament del Nou Estadi és arribar al camp amb temps.

flyer-entrades

flyer-sortides

gimnastic-ucrania