gimnastic-banner-the-beat-challenge

Nou espai d'aparcament a l'antiga N-340

El Gimnàstic de Tarragona SAD, l’Ajuntament de Tarragona i el Ministerio de Fomento  han arribat a un acord per habilitar l’espai de l’antiga Nacional 340 com a zona d’aparcament per als partits del club grana.

Aquest dissabte dia 5 contra el Girona FC (18.00 hores, Nou Estadi) els socis i aficionats del Nàstic ja podran fer ús d’una part d’aquest espai. A més a més, en una segona fase del projecte, que s’espera estigui enllestit en les properes setmanes, quedaria oberta al públic la totalitat del tram de l’antiga nacional compresa entre la Vall de l’Arrabassada i la zona del Nou Estadi.

Des del club s’ha treballat i es seguirà treballant per millorar les condicions d’aparcament de la zona del Nou estadi. Amb aquest acord entre club, Ajuntament i Ministerio es fa un pas endavant molt gran de cara a facilitar la mobilitat del tots els socis i simpatitzants del Nàstic i és per això que des del club es vol agrair a l’Ajuntament i al Ministerio l’esforç realitzat per aconseguir el que és, sens dubte, un gran acord per a tots els socis i seguidors granes. 

gimnastic-ucrania