gimnastic-banner-the-beat-challenge

Nou premi internacional per Adernats

Nou reconeixement pels vins i caves d'Adernats - Vinícola de Nulles

Nou reconeixement pels vins i caves d’Adernats – Vinícola de Nulles

Adernats – Vinícola de Nulles ha rebut un nou gran reconeixement internacional, aquesta vegada al Concurs Mundial de Brussel·les. Concretament, la Gran Medalla d’Or i el premi Revelació del Jurat per al cava Adernats Reserva Brut 2012 i la Medalla de Plata per al blanc Seducció. És per això, que des del Gimnàstic de Tarragona SAD volem felicitar als nostres amics d’Adernats – Vinícola de Nulles per aquest nou premi que reconeix la gran feina feta i el gran nivell dels seus vins i caves, entre ells, el cava del Nàstic.

El Concurs Mundial de Brussel·les és un dels concursos amb més prestigi del món i al que més vins espanyols es presenten. Compta amb 22 anys d’experiència i 320 experts mundials que seleccionen rigorosament els reconeixements internacionals. Els gairebé 9.000 vins presentats a concurs, procedents de 52 països productors, són tastats a cegues pel jurat que aquest any, només ha atorgat una gran medalla d’or per un cava, l’Adernats Reserva Brut, que a més a més, és un dels 6 premis revelació del jurat i l’únic cava amb aquesta distinció en tot l’estat espanyol.

Així doncs Adernats, torna a estar d’enhorabona per partida doble. El passat desembre, la revista ’50 Great Cavas’, editada per Wine Pleasures, va catalogar l’exclusiu cava Gran Reserva Adernats XC com “el millor cava del món” amb 98 punts sobre 100 en la seva classificació mundial. Incloent també, el cava Reserva Brut premiat a Brussel·les i el cava Gran Reserva Brut Nature entre la seva selecció dels 50 millors caves del planeta.

Moltes felicitats per tots aquests reconeixements!!

gimnastic-ucrania