gimnastic-banner-the-beat-challenge

Nous seients a les banquetes del Nou Estadi

El Gimnàstic de Tarragona SAD i Lear Corporation arriben a un acord de col·laboració per a que les banquetes del Nou Estadi, tant la local com la visitant, estiguin equipades amb nous seients.

El partit d’aquest diumenge davant la UE Llagostera presentarà una important novetat en la zona de banquetes; els nous i confortables seients de l’empresa Lear Corporation aportaran una major comoditat i servei als jugadors suplents i cos tècnic.

Els seients proporcionats per l’empresa amb seu a Valls lluiran el color grana corporatiu i també porten brodat l’escut del Nàstic a la part superior. A més a més d’aquests nous equipaments, també s’ha treballat amb la millora de l’accés a les mateixes banquetes i la instal·lació de moqueta verda al terra.

Lear Corporation és líder mundial en el desenvolupament i fabricació de seients complets per a automoció, sistemes de distribució elèctrica i electrònica integrada. Els seus productes són dissenyats i fabricats per més de 135.000 empleats a tot el món. En les seves instal·lacions de Valls, Tarragona, es troba la seu central europea de la Divisió "Electrical" que dóna feina a més de 1.200 persones i compta amb un important Centre d'Enginyeria de Desenvolupament, dedicat a la innovació i disseny de nous productes. 

gimnastic-ucrania