gimnastic-banner-the-beat-challenge

Nova pàgina web del Nàstic

El Gimnàstic de Tarragona, SAD inaugura nova pàgina web oficial per seguir millorant la comunicació i serveis als socis

El Gimnàstic de Tarragona, SAD inaugura nova pàgina web oficial per seguir millorant la comunicació i serveis als socis, aficionats, mitjans de comunicació i empreses col•laboradores.
Després de més de 10 anys amb l’antiga web, l’entitat grana treu una nova eina comunicativa amb múltiples millores i novetats respecte l’antiga. Aquest nou portal digital està actualitzat al moment tecnològic en què ens trobem immersos la societat a nivel de xarxa.

La pàgina web presentada per Josep Maria Andreu, president grana; Domingo García, responsable de Web i Disseny del Nàstic; i José Ríos, responsable de Klever Soft, empresa que ha realitzat el nou portal digital grana, han estat els encarregats de desvetllar les primeres novetats i dissenys.

Adaptada a la totalitat de dispositius mòbils actuals; ordinadors, smartphones i tauletes, el web corporatiu grana presenta un nou disseny des de l’inici; aporta més informació i fotografies als usuaris, com per exemple el integrants del cos tècnic i els membres del Consell d’Administració de la SAE; i també compta amb espais privats pels socis de l’entitat, els mitjans de comunicació acreditats i empreses col•laboradores i patrocinadores del Nàstic. A l’inici o espai home, el super-menús són la característica principal ja que són dinàmics i amb una major accessibilitat.

En els propers dies, tal i com ha anunciat Domingo García, “els socis, mitjans i empreses rebran un correu electrònic amb la clau d’accés respectiva per poder conèixer els espais propis que disposen en la nova pàgina web.” El president ha mostrat la seva admiració pel nou disseny i ha afirmat que “oferirà moltes possibilitats informatives per tothom”. Mentre que el responsable de l’empresa Klever Soft, José Ríos, ha manifestat “l’interès que la seva empresa va tenir des de l’inici en duu a terme aquest nou projecte.”

gimnastic-ucrania