gimnastic-banner-the-beat-challenge

Nova promoció conjunta per a socis de Nàstic i CBT

Les dues entitats tarragonines realitzen una nova acció per a que tots els socis i aficionats puguin gaudir dels importants partits que es disputaran aquest cap de setmana a la ciutat

Les dues entitats tarragonines realitzen una nova acció per a que tots els socis i aficionats puguin gaudir dels importants partits que es disputaran aquest cap de setmana a la ciutat.

Després de sumar esforços fa dues setmanes, els dos clubs realitzen novament aquesta acció conjunta per a que les dues aficions visquin tres partits vibrants a Tarragona. D’una banda, el Club Bàsquet Tarragona disputarà dos partits clau de la semifinal del play-off davant l’Araberri; el divendres a les 21.00 hores i el diumenge a les 19.30 hores, tots dos al Pavelló del Serrallo. Mentre que el Nou Estadi viurà la 36ena jornada de la Liga Adelante, davant el CD Mirandés, el diumenge a les 17.00 hores.

En aquesta acció, els socis grana podran gaudir de franc dels dos partits del CBT davant l’Araberri, el tercer i el quart de la semifinal del play-off d’ascens a LEB Or. Caldrà que els socis s’adrecin a les taquilles del Pavelló del Serrallo i mostrin el seu carnet de soci del Nàstic per rebre la respectiva entrada de cadascun dels dos partits

Per la seva banda, el diumenge, tots els socis del CBT tindran entrada gratuïta al Nou Estadi pel partit entre el Nàstic i CD Mirandés. Els socis del CBT hauran d’anar a les oficines de l’entitat grana i mostrar el seu carnet per obtenir l’entrada pel partit.

En tots dos casos les promocions estan subjectes a la disponibilitat d’aforament de les instal·lacions.

Foto: David Fernández i Xisco Campos, capitans de CBT i Nàstic respectivament,  aquesta tarda s’han fet la fotografia protocol·lària al Pavelló del Serrallo per desitjar-se sort mútuament.

gimnastic-ucrania