gimnastic-banner-the-beat-challenge

Noves equipacions de joc 2023-2024

Presentades a Casa Joan Miret

El Gimnàstic de Tarragona ha presentat les noves indumentàries de joc per a la nova temporada a Primera Federación. Els jugadors Pol Domingo, Marc Montalvo, Marc Álvarez i Boaz Hallebeek han estat els encarregats de lluir les noves indumentàries del nou espònsor tècnic, adidas.

Ja pots fer la teva compra online!

El jardí de Casa Joan Miret de la Rambla Nova de Tarragona, lloc on dècades enrere estaven situades les oficines del Club Gimnàstic, gestionat pel Grup AG Planning, ha estat l’escenari on s’han donat a conèixer les dues primeres equipacions amb la presencia del membres del Consell d’Administració, encapçalats pel president Josep Maria Andreu; representants de l’Ajuntament de Tarragona, amb presència de l’alcalde Ruben Viñuales i la tinent d’alcalde Montse Adán; patrocinadors presents a les indumentàries; jugadors i mitjans de comunicació.

Sorigué, Hyundai Augusta Car i Vopak Terquimsa han participat en l’acte d’estrena i, a la roba, també acompanyaran als jugadors en tots els partits de la nova temporada 2023-2024. Després de la desfilada dels quatre futbolistes, els parlaments han estat per part del president grana, Josep Maria Andreu; el Chief Teamsales Officer de Futbol Emotion, Carlos García; i l’alcalde la ciutat, Ruben Viñuales.

Les equipacions ja estan a la venda mitjançant la plataforma online de Fútbol Emotion i, a partir del mes d’agost, també a la botiga oficial del Nou Estadi Costa Daurada. Tots els socis que renovin o es donin d’alta en l’abonament 2023-2024, rebran un codi de descompte per aprofitar-lo en la modalitat online.

El primer partit on es lluiran les noves indumentàries de joc serà en el XIV Trofeu Ciutat de Tarragona, que es disputarà el dissabte 29 de juliol, a les 20 h, davant el FC Andorra.

gimnastic-ucrania