gimnastic-banner-the-beat-challenge

Nàstic 0-0 Ontinyent

El Nàstic no ha pogut endur-se la victòria avui del seu estadi en un partit desigual, on els locals només els ha faltat el gol. El rival, amb un plantejament defensiu total, ha esgarrapat un punt, trencant així la ratxa de victòries que duien els de Javi Salamero.

Des del minut u els tarragonins han presentat les seves intencions en el partit. Control de pilota, seguretat defensiva i buscar constantment la porteria rival eren les premisses grana. Quintana i Rodri han disposat de les accions més clares del primer 45 minuts, però en cap de les dues la pilota ha acabat al fons de la xarxa.

A la segona meitat el Nàstic encara ha anat més a pel partit. L'entrada d'Eugeni, Bueno i Jon Uriarte eren mostres clares de les intencions grana, però ni així. Haro, molt incisiu en tot el partit, ho ha intentat per banda i jugant a l'eaquena dels centrals. Per la seva banda, Marcos ha disposat d'una bona opció dins l'àrea, però la defensa ha rebutjat a córner. Ja a les acaballes un fort xut d'Uriarte des de la frontal ha estat a punt de desanivellar la balança, però aquesta vegada tampoc ha pogut ser

Al final, un empat que fa al Nàstic haver sumat 7 dels darrers 12 punts. El proper diumenge els de Javi Salamero visitaran el camp de l'Olímpic de Xativa.

gimnastic-ucrania