Nàstic 0 – 0 Ponferradina

El Nàstic ha sumat un punt aquesta tarda al Nou Estadi davant d'un rival directe, La Ponferradina. Els grana han treballat i han ficat molta intensitat, especialment en la segona part però la Deportiva s'ha tancat molt bé al darrera i gairebé no ha deixat espais al conjunt d'Oliva.

Durant els primers 45 minuts, el joc ha estat molt igualat tot i que el Nàstic ha gaudit d'una ocasió molt clara al minut 6, quan el xut d´Álex Cruz des de fora de l'àrea ha marxat per la dreta de la porteria de Mackay. Al 39' els visitants s'han quedat amb un home menys després que l'àrbitre mostrés la segona groga a Prieto per una forta entrada a Fernando Moran.

La segona part ha estat clarament del Nàstic. Els tarragonins han arribat varies vegades a la porteria de Mackay però la pilota no ha volgut entrar. Al 48' Viguera, que debutava avui davant la seva nova afició, ha xutat però la pilota s'ha anat per l'esquerra de la porteria visitant. Al minut 51 la Ponferradina ha pogut marcar però la mà de Rubén Pérez ha refusat el xut de Yuri. Al minut 54 un gran xut de Viguera s'ha estavellat al travesser i al 68' Rubén Nvarro ha enviat la pilota massa alta. Al 73' Raúl Fuster ha fet una gran centrada que ha rematat Powel però Mackay ha aconseguit refusar-la. A cinc minuts del final, el col·legiat ha mostrat la vermella directa a Raúl Fuster i els grana s'han quedat amb deu jugadors sobre el terreny de joc.

El Nàstic ha tancat la primera volta del campionat amb 20 punts. El proper dissabte a partir de les 18:00h. rebrà a Las Palmas, de nou al Nou Estadi.