Nàstic 0-1 Hércules

El Nàstic no ha pogut sumar la victòria que tant necessitava. Tot i les bones sensacions del partit de la passada jornada a Riazor i el bon joc i la lluita mostrats avui, ha estat l'Hércules qui s'ha endut els tres punts del Nou Estadi. La bona notícia per al Nàstic ha estat la tornada a l'equip d'Álvaro Rey que ha entrat en els quinze minuts finals de l'encontre.

En la primera meitat els grana han portat el ritme del joc durant alguns minuts i han tingut més arribada que el rival. Al minut 6 Peragón ha tingut la primera ocasió però el seu cop de cap ha marxat fora. A l'11 Powel ha intentat fer una centrada a Moran però el madrileny no ha arribat i poc després Chechi des de la banda ha ficat l'esfèric per a Powel però el xut de l'holandès ha sortit massa alt. Al 24' Longas i Moran s'han entés molt bé a la sortida d'un còrner però el xut potent del madrileny s'ha perdut per l'esquerra de la porteria de Falcón. I abans d'arribar al descans, els grana han gaudit d'una altra ocasió després d'una sortida d'un córner que ha ficat Moran però el cop de cap de Powel ha marxat per sobre de la meta de l'Hércules. Amb el marcador inicial s'ha arribat al descans. En els primers minuts de la segona part cap dels dos equip ha creat excessiu perill fins que al minut 56 l'Hércules ha anotat el 0 a 1. A la sortida d'un córner Mora de cap ha enviat la pilota al fons de la xarxa.  Al 64' Michel en una jugada molt semblant ha tingut el segon gol però el seu cop de cap s'ha perdut per la línia de fons. A partir d'aquí els de Juan Carlos Mandiá s'han vingut a dalt però el Nàstic no ha desistit. Luna ha pogut marcar l'empat després d'un xut de falta a la frontal de l'àrea però l'esfèric s'ha estavellat al pal i Eloy al 82' també ha pogut aconseguir l'empat després d'un bon retall però el seu xut l'ha aturat Falcón.

El Nàstic tornarà a jugar dimecres contra l'Almeria i dissabte contra el Barça B, tots dos partits fora de casa.