Nàstic 0-2 Barça (Juvenil A)

El juvenil grana ha caigut per 0 gol a 2 aquest matí davant el Barça. Els tarragonins no han pogut allargar la ratxa de bons resultats, després de dotze setmanes sense perdre i avui el conjunt blaugrana s'ha endut els 3 punts del Municipal de La Pobla. Els d'Iván Moreno han fet una bona primera part i no han deixat que el Barça portés a terme el seu joc de toc, i el poc perill que ocasionaven venia amb xuts llargs. Abans del descans Puerto ha tingut una doble ocasió després d'una falta lateral peròsol davant el porter, ha enviat la pilota foraPerò a la segona part la història ha canviat. Al minut 50 Grimaldo marcava el 0 a 1 per als blaugrana. El Nàstic ha buscat l'empat però el partit s'ha fet massa llarg i a deu minuts del final Dongou ha sentenciat amb una altra diana. Els grana descansaran la propera jornada i no tornaran a la competició fins d'aquí a dues setmanes que jugaran contra la Damm.

NàsticBarça (0-2) ; Grimaldo 50' (0-1), Dongou 80' (0-2)

ÀrbitreDíaz Melero

Nàstic: Alberto, Charlie (74' Munta), Xavi, Puerto, Miranda, Prince, Gery (62' Gesti), Eugeni, Juan, Joan (tg 76') i Vadillo (86' Marmi)

Barça: Miguel Ángel, Edu, Brian (tg 60') (65' Ernesto), Bagnack, Ayala, SamperQuesada (83' Babunski), Patri (78'Calvet), Dongou (tg 90'), Miguel Ángel (86' Álex) i Grimaldo